V
Vračarac
Guest
Direktor me napada ovih dana a ja sam jedan od redjih koji je pitao i pisao o njemu. Sto bi rekao Kale, nijee ureduuu
Jedino ako i Zeleni venac prodate kao što ste i prolaze putem javno-privatnog partnerstva za reklame jer ne umete ni da rekonstruišete prolaze koji su napravljeni pre 60 godina. Diletanti trećerazredni.Obzirom da se prvi put posle vise decenija sredjuju prolazi, doduse samo ulazi, mozda i zeleni venac dodje na red.
Шта рећи, коју поруку послати?
Све ће доћи на ред... ( за 50 година).a što se tiče samog prolaza polako sve će doći na red.
Nisam mesecima u BG, verujem da je tako, ali verujem i da bi izostanak policije drastično pogoršao situaciju. Ako su u pitanju beskućnici , tu su nažalost zakazale soc.službe. Predugačka tema za raspravu na ovom delu foruma svakako.U večernjim satima ima ih, ne jedna nego više zajedno sa ,,Belima,,. Vidim ih stoje na par metara od spodoba oba pola, koje leže uz zidove i stubove na kartonima a neki na pravim dušecima. Nedavno ,,spavačima,, pridružila se i neka bakica koja ima isečen krug na hulahopkama pa joj ,,ona stvar,, zeva i pozdravlja prolaznike ležeći savijena i okrenuta ka zidu.....
Čemu uvećavati broj policiskih patrola kad i ovi postojeći se prave da ih ne vide ?
Ruiniranom zelenom vencu savršeno pristaje ta velika brojnosti koje kakve bagre i drvenih patrola .
Šta dobijamo još većim uvećanjem ? Verovatno još više bagre.
Зелени венац
Све је опет ижврљано и мусаво, доводни каблови до свих камера (и звучника) су прекинути, продавци су убеђени да ће имати већу продају ако истуре картонске кутије што више према средини пролаза, плоче на зиду се местимично круне, влага клобучи и љушти плафон, газишта на неким степеницама су изгубила потпору ...
Kako je moguće da centar glavnog grada izgleda kao neka prljava siromasna kasaba? Ovo je sramota! Niti se održava niti se kažnjavaju oni koji ovako šta rade.