ZA4 treba da ima OBLO sistem kao smart home.
Hvala. Da li ste sami instarilali sistem, obzirom da kazu da to treba sami da uradimo?ZA4 treba da ima OBLO sistem kao smart home.
ZA4 treba da ima OBLO sistem kao smart home.
Hvala. Da li ste sami instarilali sistem, obzirom da kazu da to treba sami da uradimo?ZA4 treba da ima OBLO sistem kao smart home.
U ZA3 je to bilo katastrofa uradjeno i pola stanara je imalo primedbe. Savetujem vam da posaljete mail na montex.biro@gmail.com i moraju resiti reklmaciju u najkracemo roku.Da li neko iz ZA4 ima problema sa onim elektricnim roletnama i da li su resavali naknadne reklamacije?
*građevinskeDa li ste uspeli da prenesete brojilo na sebe?
Tj. da predjete sa građevinsku na jeftinu struju?
Najbolji nacin - dodjite u Zelenu aveniju 3 i zamolite nekog od komsija da Vam prenese utiske. Bice Vam jasnijeZdravo svima!
Razmisljamo o kupovini stana u Zelenoj aveniji 5; do sada nam se projekat veoma sviđa ali bila bih vam jako zahvalna ako biste nas iz vase perpektive uputili na neke nedostatke za koje bismo obavezno trebali da znamo pre kupovine.
Hvala mnogo!
Pozdrav svima
Natasa
Ja isto razmišljam o kupovini stana, između ostalog i u Zelenoj aveniji, pa bi mi značila neka povratna informacija ovde na forumu. Ne bih baš upadao i ispitivao ljude koje ne poznajem.Najbolji nacin - dodjite u Zelenu aveniju 3 i zamolite nekog od komsija da Vam prenese utiske. Bice Vam jasnije
Ne mogu da vam pričam kao stanovnik istog, to će vam reći neko ko živi u jednoj od ovih zgrada. Mogu kao neko ko živi tik uz Zelenu aveniju. Jedeno zeleno je logo. Zaista smatram ovo naselje jednim od najnehumanijih. Ulice preuske, kontejneri otvoreni i posred ulice. U Petici vas ispred čeka "dražesna" autoperionica koja će tu stajati sve dok se ne proširi Tošin bunar. Proširenje se očekuje za milion godina. Trotoari su misaona imenica. Vidim da roditelji sa decom pešače do Zemunskog parka kako bi deca videla zelenilo. Ulaz u garažu prethodne zgrade su stanari čekali jako dugo. I najbizarnije od svega je (a može da potvrdi svako ko ovde živi, valjda, jer ima oči) je nenormalna količina smoga koja se stvara zimi na potezu od Avenija pa sve do paviljona. Uzrok su čvrsta goriva svih okolnih kuća + tri kuće koje se nalaze između Avenija i Lidla. Ukoliko ste u prilici mislim da za te pare možete nešto mnogo humanije.Ja isto razmišljam o kupovini stana, između ostalog i u Zelenoj aveniji, pa bi mi značila neka povratna informacija ovde na forumu. Ne bih baš upadao i ispitivao ljude koje ne poznajem.
Hvala unapred.
Pozdrav.
Plan je bio da se deo preko puta salona (trougao ogradjen mimo zakona) preuredi u parkic i napokon oduzme od komsija koji su ga uzurpirali, ali nista od toga.Ne mogu da vam pričam kao stanovnik istog, to će vam reći neko ko živi u jednoj od ovih zgrada. Mogu kao neko ko živi tik uz Zelenu aveniju. Jedeno zeleno je logo. Zaista smatram ovo naselje jednim od najnehumanijih. Ulice preuske, kontejneri otvoreni i posred ulice. U Petici vas ispred čeka "dražesna" autoperionica koja će tu stajati sve dok se ne proširi Tošin bunar. Proširenje se očekuje za milion godina. Trotoari su misaona imenica. Vidim da roditelji sa decom pešače do Zemunskog parka kako bi deca videla zelenilo. Ulaz u garažu prethodne zgrade su stanari čekali jako dugo. I najbizarnije od svega je (a može da potvrdi svako ko ovde živi, valjda, jer ima oči) je nenormalna količina smoga koja se stvara zimi na potezu od Avenija pa sve do paviljona. Uzrok su čvrsta goriva svih okolnih kuća + tri kuće koje se nalaze između Avenija i Lidla. Ukoliko ste u prilici mislim da za te pare možete nešto mnogo humanije.
Hvala na lepo na odgovoru.Ne mogu da vam pričam kao stanovnik istog, to će vam reći neko ko živi u jednoj od ovih zgrada. Mogu kao neko ko živi tik uz Zelenu aveniju. Jedeno zeleno je logo. Zaista smatram ovo naselje jednim od najnehumanijih. Ulice preuske, kontejneri otvoreni i posred ulice. U Petici vas ispred čeka "dražesna" autoperionica koja će tu stajati sve dok se ne proširi Tošin bunar. Proširenje se očekuje za milion godina. Trotoari su misaona imenica. Vidim da roditelji sa decom pešače do Zemunskog parka kako bi deca videla zelenilo. Ulaz u garažu prethodne zgrade su stanari čekali jako dugo. I najbizarnije od svega je (a može da potvrdi svako ko ovde živi, valjda, jer ima oči) je nenormalna količina smoga koja se stvara zimi na potezu od Avenija pa sve do paviljona. Uzrok su čvrsta goriva svih okolnih kuća + tri kuće koje se nalaze između Avenija i Lidla. Ukoliko ste u prilici mislim da za te pare možete nešto mnogo humanije.
Meni ovo nije prva nekretnina i ne kupujem sebi za stanovanje, tako da mi većina stvari ne bi smetala. Zapravo jedino što mi smeta je cena. Da je cena niža i pored ovih nedostataka razmislio bih o kupovini, jer računam da će se jednog dana srediti. Ovako mislim da je previše.
Koja je cena, ako nije tajna ?Meni ovo nije prva nekretnina i ne kupujem sebi za stanovanje, tako da mi većina stvari ne bi smetala. Zapravo jedino što mi smeta je cena. Da je cena niža i pored ovih nedostataka razmislio bih o kupovini, jer računam da će se jednog dana srediti. Ovako mislim da je previše.
između 2.800 - 3.200 + PDV, zavisno od veličine stanaKoja je cena, ako nije tajna ?
Gledao sam neke novogradnje u Ugrinovackoj i okolnim ulicama. 2500 + PDV. Nenormalno.između 2.800 - 3.200 + PDV, zavisno od veličine stana
Bolje nego ZAGledao sam neke novogradnje u Ugrinovackoj i okolnim ulicama. 2500 + PDV. Nenormalno.