Šta je novo?

Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

solecar

Professional
Učlanjen(a)
06.12.2011.
Poruke
22.471
Pohvaljen
25.628
Lokacija
Prokop
Ovde možete pisati ukoliko primetite neki zastoj ili poremećaj u radu neke linije.
 
Danas (6. XII) oko 16 h , kod Super vera na NBG , smer ka bloku 45 , primećena tri autobusa jedan za drugim na liniji 94.
 
Ja ti to ne racunam u poremecaj, 3 autobusa 89 su vrlo cesta pojava. Nekako se sustignu kod Sava Centra kad krenu iz Blokova i onda prakticno zajedno na Vidikovac.

Da li uopste treba da prokomentarisem liniju 50?
 
Ovo na 94 se ne viđa i ne dešava svaki dan , zato sam i spomenuo. Ono što je svakodnevna pojava , kao ovo na liniji 89 , ne treba ni spominjati.
 
Danas (7. XII 2012. godine) u periodu od 10:50 pa nadalje, u obustavi je bio tramvajski saobraćaj na linijama: 9, 10 i 14 na deonici od kružnog toka na Trgu Slavija do Banjice. Bila je uspostavljena autobuska linija 9A, na relaciji od Trga Slavija do Banjice.
 
Mislim da bi ovo nekome moglo biti interesantno, a ne znam gde drugo da stavim. Evo, ovaj 95 ispod me nije odveo do sledeće stanice gde je trebalo da siđem, već se u snegu zaglavio gde je kraj te putanje.

Zanimljivo mi je da mi je prosečna brzina ista i bolja nego javnim prevozom, a kada merim ovo ispod u javnom prevozu, ne računam hodanje do stanice i čekanje autobusa. Znači da sam biciklom značajno efikasniji.

7IcRT.png


qZ2Po.png
 
Crkli tramvaji krak ka nbgd.

Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
 
Proradili tramvajo ovog trenutka. Upravo pišwm iz jednog polupraznog jer je gro putnika prešao na 95.

Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
 
@jlaki
pa hvala bogu da je biciklom brže :D
a kada bi još računao i to vreme koje treba do stanice + da sačekaš autobus...
 
U centru (oko 19h) dodatni haos zbog protesta desničara koji se trenutno nalaze ispred skupštine a posle idu do ustavnog suda u Ustaničkoj.
 
Tramvaj na liniji broj 3 od jutros saobraća skraćeno zbog kvara jednog od tramvaja na toj liniji. U GSPu kažu da su ekipe na terenu, ali još je neizvesno kada će linija saobraćati redovnom trasom. U tom preduzeću dodaju da trolejbuska linija 19 i dalje ne saobraća, zbog kvara na napojnom kablu.

izvor: ww.studiob.rs
 
izvinjenje.jpg


BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izvinio se danas Beograđanima zbog manjeg broja vozila u gradskom saobraćaju tokom prethodnog dana.

Na beogradske ulice juče ujutro izašla su 1.044 vozila javnog gradskog prevoza, a prema evidenciji u osam sati bilo je 181 vozilo manje od planom predviđenog broja, naveo je gradonačelnik u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

"Mnogi Beograđani juče nisu na vreme mogli da stignu na svoje odredište zbog čega im se najiskrenije izvinjavam", kazao je Đilas.

Nedostajuća vozila, kako je objasnio, uključivana su u saobraćaj u toku dana, pa je taj broj u podne bio 85, odnosno 51 vozilo manje u 19 sati.

On je dodao da treba imati u vidu da je u voznom parku GSP "Beograd" određeni broj autobusa star i da ta vozila otkazuju u ovako otežanim uslovima, zbog čega je to preduzeće i ušlo u nabavku novih vozila.

"Svakako da je na ovo uticao i ljudski faktor zbog čega će odgovorni snositi posledice. Još jednom se, u svoje ime i u ime svih koji danonoćno rade da ovaj grad funkcioniše, izvinjavam Beograđanima zbog neprijatnosti koju su juče doživeli", poručio je prvi čovek Beograda.

Đilas je precizirao i da je u toku jučerašnjeg dana, prema izveštaju nadležnih službi, na raščišćavanju ulica bilo angažovano ukupno 290 vozila i mašina, a da je 3.700 zaposlenih u svim komunalnim gradskim preduzećima u tri smene uklanjalo sneg sa trotoara, stajališta gradskog prevoza, pored škola, vrtića i domova zdravlja.
 
Direktor gspa treba da leti a ne da se izvinjava sto nije kupio gume i natifriz na vrijeme :bash: A djilkos koga je kaznio nego je vido nezadovljne ljude na stanicama kontrolori nesmiju da privire nego efikasniji bi bili sa lopatama u rukama da ciste stanice :twisted:
 
pa ovaj novi tek što je došao na to mesto.


realno trebalo bi svi zaposleni u gsp kolektivno da se izvinu.
 
Trola sa spustenim motkama blokira tramvaje to je poboljsanje niko da javi da i 3 skrene u resavsku nego se gomulaju toliko o kordinaciji.Ovi murijaci sto blenu mogli bi da poguraju tu trolu u rikverc gdje nesmeta
 
Jedan tram ka blokovima u roku odnpola sata. Javljam i.z pune 95. Vidim na bus plus aplikacijo da su.

Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
 
Могли су, а зар оне немају могућност да се померају без контактне мреже?
 
Somi303":1pcnvift je napisao(la):
Могли су, а зар оне немају могућност да се померају без контактне мреже?

Imaju , i to nekih nekih 300 - 400m , ali sigurno se zaglavio u snegu , ili su problem ćelave gume. Ja sam lično video kada se jedna nova trola , koja je bila nešto pokvarena , pre par meseci polukružno okrenula kod ulice Dragana Mancea (ulica koja spaja Prokop i Bulevar Kralja Aleksandra) , i parkirala u stranu da ne blokira saobraćaj.
 
Bulevar oko 16:40. Tu je bio i jedan CAF na 12 koji je ostao zaglavljen, a većinu CAF sam video u deopu.

2012-12-11%252016.40.29.jpg


2012-12-11%252016.35.55.jpg
 
Uzivo na Studiju B "Beograd put":

"Situacija je trenutno zadovoljavajuca na citavoj teritotriji grada."
 
Studio B uzivo:

Na ulicama je juce bilo 1.041 vozilo i pokvarilo se 181.

Na ulicama je danas bilo 1.326 vozila a pokvarilo se ukupno 20. :shock:
 
Studio B uzivo:

Ove godine situacija u GSP-u je mnogo bolja, mnogo vise vozila ima grejanje jer je popravljeno i ugradjeni su grejaci, na ulice vozila bez grejanja izlaze samo u krajnjoj nuzdi, kazu iz GSP-a. :shock: :o
 
Vrh