Šta je novo?

Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

Izmena na tramvajima zbog radova na mreži kod Mite Ružića (Kluz)​

1000144038.jpg

🥹🥹🥹

Pošto svaki put kada idu na ovoj relaciji na kojoj će ići, mora novi broj iza slova, osim 6A, iz bogre pitaj kog razloga.​

Ne razumem te ringišpile koje SJP napravi i napiše vozačima izmišljene rute na izmenjenim trasama usled jasnih vanrednih okolnosti.
Zar ne može SJP da jasno napiše ići će ta i ta linija tim ulicama i stajaće na postojećim stajalištima, imajte razumevanja?
I juče uveče "navikao" na 23, 37 i 58 kako idu preko Kalemegdana pa posle "valjda" preko Savskog trga i dalje ka Sajmu.
Dobro to, ali 23 i 37 sam video kako svaki ide kako mu se ćefne. Tačnije, jedan 37 ide gde sam napisao preko Savskog trga, a drugi za par minuta još jedan 37 krstari preko Vudroa Vilsona ka Sajmu. Slično i sa 23. I staje jedan taj uredno na stanici Savski most ka Galeriji.
Nije to sad prvi ili drugi dan, nego četvrtak.
Kako da neko zna da li će stati 23/37 kod stanice Savski most ili kod Palate pravde a želi da ide do Banovog Brda ili Vidikovca?!

Pa ni 49 i 94 ne poštuju trase, odnosno idu kako se kome ćefne, a jasno je napisano kojom trasom treba da idu i koja stajališta da koriste, a kamoli da će vozači sa trasom koja je fluidna i menja se iz sekunda u sekund.​

Исто важи и за Е2, час га видим у Гаврила Принципа и на ЗВ, час га видим код Хотела Москва како иде Призренском и Балканском до Вазнесењске цркве. Није ни чудо што га нисам дочекао на окретници на Тргу пре 3 недеље.

ЕДИТ: Балканском све време, не Призренском.

Poslednja izmena:
Meni je drago kada vidim da nešto funkcioniše. Naime sinoć sam na displeju u Narodnih heroja video i autobuse koji tuda obilaze radove u Pariske komune.

Vrh