Šta je novo?

Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

Pretpostavljam da će sve ići kroz Bulevar Zorana Ðindjića kada krene rekonstrukcija Bulevara Mihaila Pupina.

Taman da vidimo kvalitet asfalta mada vremenske prilike im idu u korist.

Hvala Vojnoj paradi zbog toga što ćemo konacno dobiti nov asfalt u žutoj traci koja je bila u katastrofalnom stanju. Gsp je više puta tražio da se žuta traka sredi, ali su iz grada bili slepi. Ako vidite da bus vozi u dve trake, to je zbog rupetina u žutoj traci.

Opšte veselje kod Maksija posle Bajdine😎
Screenshot_2025-10-14-06-26-59-317_buslogic.beogradplus.jpg

Besmisao poteza 300 u jednoj slici. Kao da već dovoljno nije maksimum otežan dolazak do grada. Alternativa autoput, a sve linije nagurane da saobraćaju jednim odavno nefunkcionalnim putem koji bi u normalnim državama s obzirom na svoje stanje odavno bio proglašen neupotrebljivim. Čak je i najmanji udes dovoljan da potpuno obustavi javni prevoz za bar 70.000 ljudi. Muka mi je više i od komentarisanja ovog problema koji ne interesuje ni grad ni opštinu, a ljudi su odavno digli ruke od ovih linija. Najbolje kolima ići ko god je u mogućnosti.

Hoće li mi seenovati i ignorisati poruku kao za 19, 21 i 22? Moj predlog trase 26 od Takovske pa dalje normalnom trasom kao u stara vremena je u prilogu.
1760482493100.png
1760482588204.png

Danas oko 13h izmedju 27.marta i pravnog falulteta vidjena 4 isključena autobusa sa linije 33 po dva su išla zajedno pa nakon minute još dva.Lui travel (48) četvrtak 16.10 se nije pojavio ni jedan autobus izmedju 12:15 i 12:50,jedva sam ušao na trećoj stanici od početne miljakovac 3….Bez komentara.

Danas oko 13h izmedju 27.marta i pravnog falulteta vidjena 4 isključena autobusa sa linije 33 po dva su išla zajedno pa nakon minute još dva.Lui travel (48) četvrtak 16.10 se nije pojavio ni jedan autobus izmedju 12:15 i 12:50,jedva sam ušao na trećoj stanici od početne miljakovac 3….Bez komentara.
48 je potpuni haos od linije otkad je cela u rukama Lui Travela. Ne pomažu ni žalbe ni bilo šta. Linija osuđena na bahatog prevoznika koji radi šta god želi bez ikakvih posledica.

48 je potpuni haos od linije otkad je cela u rukama Lui Travela. Ne pomažu ni žalbe ni bilo šta. Linija osuđena na bahatog prevoznika koji radi šta god želi bez ikakvih posledica.
Od kad je Lui travel uzeo liniju, sa Miljakovca više ne ulazim u 48, nego iskljucivo idem sa 505, pa dalje presedam na druge linije.

Vrh