Šta je novo?

Zapaljeni/izgoreli autobusi GSP-a i privatnih prevoznika od početka 2008

Sa teme "Autobusi":
vozdovacki2":2ebjwmfn je napisao(la):
10.6.2013 vozilo na liniji 56 se zapalilo,u pitanju je prvi jutarnji polazak sa petlovog brda,zapalio se jednu stanicu pre stajalista Zarkovo spomenik,koliko sam primetio nema nigde informacija o tome.

Uneo sam i ovo na listu.

Opet vozilo pogona Kosmaj :-/ Uneto u listu...

Reko ja da ce pogon gorenje prije septembra ostati bez vozila koji im je ovo poredu a tek je 35 stepeni

Dare, hvala na prenetoj informaciji. S obzirom da je u pitanju Ripanj, da li se radi o vozilu na liniji 405 ili 534?

Radi se o vozilu na liniji 405

Pogon Kosmaj ćera po svome i dalje
Marko":3k9pykl4 je napisao(la):
Jos jedna rostiljijada u Kosmaju :!: Izgorela potpuno fapcina na 1/405, nepoznat garazni broj, posto je potpuno izgoreo, vatrogasci jos uvek ne uspevaju da ga ugase, gori vec 30 minuta :twisted:
Marko":3k9pykl4 je napisao(la):
Jestw A-269 je u pitanju..
Izvor .gspbeograd.net

Najbolje da preimenujemo temu u zapaljena vozila pogona Kosmaj, nije zabavno kad samo jedan takmičar učestvuje :D

ili moze da se zove pogon Gorenje.Zali boze da njima daju neku donaciju pa da izgore i ti busevi njima treba davati samo neke krseve.Ja bi im davao iskljucivo Liaze pa da vidimo kako bi se oni pokazali :)

:bash: :shock:
mamatata":3413c8tk je napisao(la):
1017104_479357198804993_1894909009_n.jpg

Kosmaj...
Izvor .gspbeograd.net

Pa njima bi izgoreo i spejs satl. Koliko god da zelim nova vozila za Kosmaj, najpre treba potpuno reorganizovati ceo depo, pa tek onda da dobiju.

Ova poslednja konstatacija je upravo ono sto ce se nazalost i desiti. Tek tada, kao i uvek kad neko neduzan nastrada, ce doci do promena, koje ce najverovatnije biti kratkig veka. A tada opet u krug, dok neko opet ne nastrada, pa promena kratkog veka.

Skracujem rok pogon gorenje ostaje bez vozila ovim tempom do 1 avgusta Covjece i KAMEN da im das pokvarili bi nesposobnjakovici

Ili da izbegavamo 405 ? :D
Pa videli ste šta rade na obuci, nije ni čudo što gore ko šibice...

Ja bih najradije poslao inspekciju bez najave, pa da vidimo sta rade tamo. Ako se najavi, bice isto kao i sa prilogom Studija B, marljivi radnici koji dnevno izbacuju nekoliko tona djubreta.

ппз је? Па озбиљно вам кажем. Неко ће погинути због стоке која тамо ради.

Vrh