Express
Advanced
- Učlanjen(a)
- 05.11.2011.
- Pohvaljen
- 2.976
becks89":s2vt32ug je napisao(la):O čemu ti prijatelju pričaš da li si ikada bio u pogonu Kosmaj? Gde ti tamo misliš da parkiraš zglobno vozilo? Lastina garaža je krcata, samo im još fale kosmajci... Kosmaj prvo treba reorganizovati, kompletno, potom razabrati šta valja od auta, one polaske što ne mogu da odrade nek prodaju privatnicima kupe nove buseve bar neka korist od njih da bude...
Rekao sam da parkira 50 zglobnih Solarisa umesto otpada pored autoputa a da ih servisira u Lasti. :wink:
Ako ima mesta za pomenuti otpad koji sluzi kao reklama strancima u tranzitu onda ima i za korisna vozila, i vise nego korisna za taj deo grada koji je izgleda svako zaboravio.
Nisam mislio da se doda 50 zglobnih vec zameni 75 solo sa 50 zglobnih ali dobro, ja sam se pogresno izrazio. Tako ista korisna povrsina pogona ima manje vozila. Manji broj zglobnih vozila je bolji za frekventne linije jer sprecava konvoj/bunching zbog zastoja sto je od presudne vaznosti za pouzdanost prevoza u spicu. Upravo to je ono sto pomenutom delu grada nedostaje pa je bas direktno odgovoran pogon Kosmaj.