Šta je novo?

Zapaljeni/izgoreli autobusi GSP-a i privatnih prevoznika od početka 2008

Откуд тај 302 у то време на том месту. Последњи полазак из Бегаљице је у 00:30 али је њега остварио ГБ 297. Пре њега, полазак је остварио Престо. Тај је онда дуго био ту, или је диспеј погрешно показивао.

Елем, на "потезу 300" данас је изгледа много вруће.

Јутрос се запалио и изгорео мутант на линији 309. ГБ 92 на стајалишту "Дом здравља" у Калуђерици. Иначе, од врелине се истопио и кров на стајалишту. Да ли ће Општини Гроцка, ГСП да надомести штету?

562372_465517626861382_110780002_n.jpg

Pa ako nastave ovim tempom do septembra ce ostati bez vozila

stf":1oijvauk je napisao(la):
Откуд тај 302 у то време на том месту. Последњи полазак из Бегаљице је у 00:30 али је њега остварио ГБ 297. Пре њега, полазак је остварио Престо. Тај је онда дуго био ту, или је диспеј погрешно показивао.

Jos jedan bus je bio parkiran iza, mislim da je bio 297, delovalo je kao da je u kvaru.. moguce da je bilo kasnije, nisam bas gledao na sat, gledao sam da ne zveknem vatrogasce koji su zagradili jednu traku u mom smeru (da, ceo taj event je zauzeo 3 trake). :mrgreen: Jeste cudno jer u to vreme ne bi trebao da vozi ni jedan bus osim poslednje 302, a ovaj mutant se sveze pusio kad sam prolazio, takodje vozio sam iza vatrogasaca od ustanicke do kaludjerice tako da je 100% bio svez pozar.. jedino sto mozda ima smisla je da je mutant dosao kao zamena za ovaj pokvareni 297 pa se zapalio :lol:

Све луђе од луђег. Тим 297 сам се синоћ вратио из града, и пред Гроцком је почео озбиљно да мирише на паљевину.

Резиме..... тешко нама са потеза 300 и 400 овог лета.

Видим да је уградња оних апарата за гашење пожара промашена инвестиција :?

Barem su ulepsali unutrasnjost...
Cini se kao da je ona pretnja da ce se, ukoliko se ne placaju karte, smanjiti broj vozila u prevozu paravan za lose stanje autobusa u depoima. Iskreno, bolje da su prvo nabavili 200 solo autobusa, pa tek zglobne autobuse.

Znas kako, da putnici cesce placaju karte verovatno bi bilo love za ispravne aparate za auto-gasenje pozara, ovako su imali love samo za one crvene kutije.. :mrgreen: Moracemo cesce da ulazimo samo na prednja vrata, nema druge :gobb:

Felixe jel bi mogao dodatno da updatujes listu da nam ne zastari steta je prava izgubiti kontinuitet u pracenju ovakvih gluposti od strane gsp-a

Jos jedan mercedes pa oni nisu normalni :twisted: :evil: :bash: trba ih motkom 2 mecke

Изгорео на линији 39.

ГСП је зрео за комплетну ликвидацију!

Malo sam izgubljen u slikama, jel to izgoreo autobus na okretnici u Kumodrazu?

фирму угасити, нове аутобусе продати заједно са погонима (један фирма један погон), а старе бусеве у старо гвожђе или (оне у бољем стању) донирати слабије развијеним општинама. да скинемо више ту беду са наше грбаче

nesto mi je cudna ovolika ucestalost paljevine...ili se bas bas bas ne odrzavaju ili je neko umesao prste?

Cisto neodrzavanje. Samo poseti terminuse nekih linija koje drzi Kosmaj i videces da je u pitanju neodrzavanje.

Da kopiram sebe na gsp forumu što sam napisao

Ja sam se vozio u jednoj 39 i slušao sam vozača koji je pričao sa kolegom.

"Pogledaj ovaj menjač, non stop mi proklizava. Svaki dan pišem prijave da nešto ne radi ali niko neće da popravlja"
Približavali smo se rupama na šinama na deonici od franša do hrama pa je rekao kolega vozaču
"jao gledaj ove rupe" a vozač je odgovorio "ma znam, ali prestao sam više da štedim i pazim vozilo, kad ni oni sami neće da popravljaju što prijavljujemo"

Eto tako se zapaljuju autobusi, zato što se zanemaruju tehničke neispravnosti, i tehnički neispravni se puštaju u saobraćaj

Мајка је вечерас чекала 302 толико дуго, да је изгубила појам о времену. Колико се то чекање одужило, говори чињеница да су са Устаничке у међувремену остварило:
307 - 3 поласка
306 - 2 поласка
305 - 3 поласка
304 - 2 поласка
303 - један полазак у који је мајка ушла и питала возача: "Шта се дешава, зашто 302 не саобраћа?" На то је возач одговорио: "Госпођо, шта да вам кажем, данас нам је изгорело 7 аутобуса."

Vrh