Šta je novo?

Zapaljeni/izgoreli autobusi GSP-a i privatnih prevoznika od početka 2008

Скоро се запалила једна 302 код Луба (за оне који познају тај део). Информацију сам добио од пар људи, али нису ми рекли тачно време ни датум а нико није ни гледао гбр.

синоћ се нешто запалило у трамвају у улици Милентија Поповића око 19:10. били су купловани трамваји ГБ403, и други којем нисам запамтио број (смрдело је и димило се из тог другог)

Zapalio se bus na dedinjskom skveru. Drug mi sad rece, prosao je tuda kolima, nije obratio paznju ali bice da je Ikar ili Mecka.

Direktore, hvala na podacima i linku ka video snimku. Radi se koliko vidim o gar. broju 965 na liniji 27.
Dodao sam ga na listu na prvoj strani ove teme, a samu listu sam presložio tako da su najnoviji zabeleženi slučajevi sada na vrhu, pa onda ispod idu sve stariji slučajevi. Takođe, sve fotografije zapaljenih autobusa su sada prebačene na poseban foto-hosting, pa neće nestati ako ih neki od medijskih sajtova izbrišu (ranije su bile linkovane direktno na sajtove medija).

Tek sam sad video taj prvi post, kao da sam u zoni sumraka :o

Pa ja vise necu smeti da se vozim autobusom :lol:

nikola011":27tsaj7h je napisao(la):
Tek sam sad video taj prvi post, kao da sam u zoni sumraka :o

Pa ja vise necu smeti da se vozim autobusom :lol:

Beograd obara rekord Londonskih Citara G!

Jel neko vršio analizu, koliki je prosečan vremenski interval između incidenata sa požarima?

Ljudi oni kad bi koristili kick down pa prvo bi pola 50ice i 46ice gorelo na sve strane.

Lista na prvoj strani ove teme je hronološki složena pa možeš videti koliki su intervali između tih događaja. Međutim, vodi računa da su to samo oni slučajevi za koje smo saznali na ovaj ili onaj način - ko zna koliko ih se desi a da informacija o tome nikad ne dospe do medija ili foruma...

^^^7 poznatih požara 2012, 16 u 2011. Ove godine ako još po koji izgori biće pola u odnosu na prošlu godinu.

Samo neka kupe Citaro G. To vozilo će ih dovesti u red, samo polako. Ako se održava traje 20 godina bez po muke, ako ne, zapaliće se u roku od 5 sati od probijenog roka za zamenu propisane komponente.

Ево једне боље слике #82 :)
545477_533842546642850_1902911606_n.jpg

Преузета са ГСП Форума

@Somi303
Hvala, fotka je ubačena u listu na prvoj strani ove teme.

Felix55
:kk: :) :kk:
rezultat vodjenja javne evidencije je očigledan
broj izgorelih je u značajnom opadanju . . . . :kk:

Zima pa se teze postize temperatura samozapaljenja

Kažu da se neki autobus jutros zapalio kod darvinove pošte. Kažu iz taxija privatnik neki..

Запалио се Мерцедес Конекто на линији 302, штета није велика. Информацију ми је пренела сестра тако да је ово све што знам, а овај случај ће вероватно бити заташкан :roll:

Јуче изгорела Мечка 151 са линије 39 у Кумодражу. Како чујем, једва су угасили пожар, тако да је ово вероватно први Конекто од којег се опраштамо.

Извор: гспбеоград.нет

Dodao sam i gar. br. 151 na listu na prvoj strani ove teme - taj požar je potvrđen i od strane više osoba na autobusi.net forumu.
Šteta je izgleda tolika da će ovaj Connecto definitivno biti trajno rashodovan...

KOje su oni stetocine strasno mecka je iygorila totalno .Mogu bar farove i znak da skinu

Hmm ovo otklanja dilemu dal je onaj automatski sistem za gasenje pozara ugradjen jer je svrsishodan ili zato da bi se neko ugradio, bas kao i za klime :evil:

Nije ugradjen u mecke jer se one nisu do sad palile pa nije bilo potrebe neradnici i kamen bi pokvarili

Kako se nisu palile do sad, direktore? Eno imas i Mercedese na onoj mojoj listi na prvoj strani ove teme... par slucajeva...

Vrh