Pre 45 minuta goreo 163 sa 50ice kod pet solitera, licno sam bio u njemo i ko za baksuz sedeo iznad motora.
Uspeli su da ga ugase sa 5 protivi pozarnih aparata, ali nimalo nije bilo naivno a ni prijatno, da nisu naisli 1177 i 1274 sa 59 i da neko nije otrcao do pumpe i doneo 2 aparata, bilo bi cupavo.
Ukratko, sve vreme se pomalo osecao miris goriva sto mi je u startu bilo sumnjivo jer do sad nisam doziveo da se oseca nafta u meckama, na Miljakovcu je izasao majstor otvorio poklopac motora i ucinilo mu se da je to sve ok,manje vise je isao normalno, mucio se uz Borsku, da bi malo pre stanice poceo da kulja dim unutra, i tad je nastala paranoja izlazi spasavaj se ko kako zna. Bila je vidljiva vatra i to solidno, u jednom trenutku je nesto puklo i opet kazem da nisu naisla ova dva busa bilo bi cupavo, jer su vatrogasci stigli tek posle 6-7 minuta, a i utom trenutku je meni naisao 67 tako da ne znam sta se dalje desavalo, ali sve u svemu neprijatno iskustvo.
Izmedju ostalog je majstor spomenu da mu je ne znam u kom vremenskom periodu to 6 bus koji mu gori, i spomenuo je kako na odrzavanju rade sve klinci koji su juce izasli iz skola i u sustini nemaju pojma, nie tim recima li to je bila poenta.