Šta je novo?

Zapaljeni/izgoreli autobusi GSP-a i privatnih prevoznika od početka 2008

Direktor tako komotno prica o pozarima kao da je to normalna stvar. Sad prica kako su stara vozila, a kada neko spomene kupovinu, oni nemaju para, a ovamo kupuju alkohol, kamere i kojekakve gluposti. Inace, pre sat vremena sam prosao pored Kosmaja i video sam zglobnog koji se zapalio na 50, pretpostavljam (iz liste) da je to 1057, eno jos uvek stoji crn, a moze da se popravi. Vrlo vazan autobus, sramota.

Gonzales":3nd1ycpn je napisao(la):
Pre 10 minuta se zapalio #85 na sred raskrsnice, Smederevski put - Kaludjerica....
Ovo je bilo danas oko podneva, poruka preneta sa balkansimulacije.net.

10624909_476820162420435_4181261559373456356_n.jpg

Ратка Митровића, Церак
https://www.facebook.com/beogradski...162420435/?type=1&ref=notif&notif_t=notify_me

Krs kojem je nedavno nesto radjeno na motoru na Karaburmi. Inace, jos slicnih krseva treba da dodje u Kosmaj.

Zabrinjavajuce je sta se sve kotrlja ulicama. U jednom na Ada4 liniji, sedista gore, plastika se topi koliko je vruce, da je zima i minus racunam da bi bilo prijatno pod istim okolnostima. Pod je usijan kao i na 48, privatnik, gde vrelina izbija pod nogama i iz stepenica, a za kraj puta do Banjice, autobuska linija 9, "juri" 30 kilometara na sat celu trasu, ocigledno nesto nije u redu sa vozilom, a ne iskljucuje ga iz saobracaja. :bash: Jos i nije bilo prevruce tog dana, standardnih 28-30C.

Najcrnje što 9A rade svi pogoni, Zemunci daju najbolja kola tamo, Karaburma sve go krš do krša, Novi Beograd bukvalno otpad isteruje na 9A, znači jedino ovi opičeni Zemunci ozbiljno shvataju posao. Linija je dosadna u pm, vrteška ceo dan...

Svaka im cast za tu 9A, ide bas cesto upadne i bus sa klimom

Sa klimom jedino SP "Zemun" šalje, uglavnom tu radi M serija. Bio sam jedno popodne celu smenu, znači ozbiljno ugrožava liniju 84 po pitanju koliko je dosadna za rad. 10 i nešto krugova čini mi se, k'o ringišpil, ka Slaviji se kasni redovno, jer za 16 minuta ne može da se stigne ni prazan da ide, na gore je veća turaža, ali to je štos kako se nebi pravila gužva na Slaviji. Budući kako teku radovi, ova linija će još duuuugo dugo raditi, na veliku žalost većine vozača...

Nikola i Somi - hvala na prenetim informacijama, uneto je u listu.

Cestitamo dobili ste premiju ostali samo dugmici koji je ovo poredu ove godine , rekao bih 2 niskopodni zglob 2008 godiste 5 godina star .

Felixe ima posla dosta za tebe :)

Zanima me vreme od izlaska solarisa iz garancije do prvog samozapaljivanja. Inače celu N seriju treba vratiti u fabriku na revitalizaciju jer se potpuno raspada. N serija u Novom Sadu izgleda neuporedivo bolje od Beogradske pa zato ljudi tamo i kupuju karte.

Nece tako brzo, Solaris je Solaris, nije to Ikarbus pa da se pokvari pre nego sto izadje iz kruga od 2km od fabrike. Trajace oni dugo dok ih ne snadje sudbina kao kod Mercedesa.

direktor":2rmj22e1 je napisao(la):
Cestitamo dobili ste premiju ostali samo dugmici koji je ovo poredu ove godine , rekao bih 2 niskopodni zglob 2008 godiste 5 godina star .
Srediće ga ;) Ovaj diže temperaturu goooodinama unazad, baš dug period, očigledno da je ovo moralo da se desi da bi to i nadležni skapirali.

ki da je pogon GORENJE :shock: :bash: :notok:

Da neko sa strane gleda mislio bi da je slika iz Donjecka ili Luganjska i da je autobus raketiran. :? Vozovi prolaze, autobusi gore, nista novo u BG.

Danas, gar. br. 73.
10450229_10204564656978718_2676993583951346298_o-660x330.jpg

Kao što su rekli, smanjuju broj vozila u saobraćaju, izgleda da sve teče po planu :mrgreen:

^^ Zapalio se kod Radmilovca u pravcu ka gradu na potezu 300. A73 je uglavnom vozio na 306, ali svraćao je i na 302.

Pa oni to redovno svako 2 dana po jedan mislim da su ove godine premasili 15 komada izgleda da oce da obore rekord od 2 mjesecno

Ovaj je bio na 305, tako prenosi 24sata. Bio je na 306, ne znam sad letos da li je. Ranije jeste, ali od pocetka godine nije bas, setao se i cesto je bio na 50. Obradovah se sto je izgorela kanta, uzasan bus, pored 107, jedan od najgorih mutanata.
BwYj0wcIIAAo5l6.jpg:large

Bas je bila direktorka pogona prije neki dan u bg hrionici nesto trabunjala

Vrh