Koji merac koristis i gde si kupio?U principu je za svaku prostoriju potreban po jedan precistac.
To sam proverio meracem.
Po svemu što sam čitao ili gledao na netu, izgleda da ima dosta veze sa konfiguracijom prostora. Za dnevnu + trpezariju + kuhinju otvorenog plana (sve ukupno 30+m2), izgleda da je dovoljno jedan. Tek kada su u pitanju duži hodnici, zatvorena vrata, itd., je potrebno više aparata.U principu je za svaku prostoriju potreban po jedan precistac.
To sam proverio meracem.
Koji merac koristis i gde si kupio?
U pravu si. Bitno da nema vrata izmedju.Po svemu što sam čitao ili gledao na netu, izgleda da ima dosta veze sa konfiguracijom prostora. Za dnevnu + trpezariju + kuhinju otvorenog plana (sve ukupno 30+m2), izgleda da je dovoljno jedan. Tek kada su u pitanju duži hodnici, zatvorena vrata, itd., je potrebno više aparata.
Tako je.Čvrsta goriva, a i najskuplje gorivo u regionu da se finansiraju igre u BG Areni ili na Marakani. Sve je to stvar prioriteta tko šta želi, tako vlast i nudi.
U ovom clanku ima zanimljiv dijagram PM10 cestica, na zacelju evrope smo, od nas su gori samo Malta, Bugarska, Crna Gora, Makedonija i TurskaI komšije se pate
Zrak u Zagrebu je danas jako nezdrav. "Izbjegavajte fizičke aktivnosti na otvorenom"
DANAS je u Zagrebu kvaliteta zraka izuzetno loša, pokazuju podaci Ministarstva zaštite okoliša i zelene tranzicije s pet mjernih postaja.www.index.hr
Gledati u dijagram je autošovinizam.U ovom clanku ima zanimljiv dijagram PM10 cestica, na zacelju evrope smo, od nas su gori samo Malta, Bugarska, Crna Gora, Makedonija i Turska