Da dodam, + vlaznost vazduha.Evo vam formula
Pritisak vazduha x temperatura vazduha x duljina dana / brzina vetra = zagadenje
Sad su sve tri varijable najgore u godini. Dan kratak, skoro pa najkraći, pritisak preko 1030, temperatura niska (ispod 0 u jutarnjim satima)
Ja uzo jedan philips birao izmedju njega i ksaomija - ka dono nema merač!Imam 2. Saomi preciscivaca i jos dva Gorenje.
Zaista pomazu, merio sam.
Grafička očigledno stare generacije - ne može da renderuje one detalje iz pozadine.
I ja kupio kevi Philips (ona trazila). Nema displej, nema nista. Samo filter i ventilator.Ja uzo jedan philips birao izmedju njega i ksaomija - ka dono nema merač!
Čuo sam da je dosta ljudi hvalilo taj philips, mali je a moze veliku prostoriju da filtriria...I ja kupio kevi Philips (ona trazila). Nema displej, nema nista. Samo filter i ventilator.
Zato Saomi i merac, i temperatura i vlaznost...
Jel to znači i da nema "auto" mod? Ako nema senzor, kako "zna" dal treba da radi ili da "spava"?I ja kupio kevi Philips (ona trazila). Nema displej, nema nista. Samo filter i ventilator.
Onda sam ja gledao neki drugi ksaomi sto je bio jeftiniji i manji...Xiaomi Mi Prečišćivač vazduha 3H EU FJY4031GL
Inteligentni prečišćavač vazduha, Xiaomi Mi Air Purifier 3H, sa potpuno automatskim radom. Laserski senzor meri koncentraciju čestica manjih od 0,3 µm i naknadno kontroliše performanse filtera. Brzina prečišćavanja je do 380 m³/h, a potpuna kontrola uređaja je preko mobilne aplikacije. Visok...www.shoppster.rs
28. 11. 2022. je bio 18000rsd
Hvala, da li ovo cudo zahteva neko odrzavanje? Filter, itd? Da li su delovi dostupni za nabavku ili ih nema nigde?Xiaomi Mi Prečišćivač vazduha 3H EU FJY4031GL
Inteligentni prečišćavač vazduha, Xiaomi Mi Air Purifier 3H, sa potpuno automatskim radom. Laserski senzor meri koncentraciju čestica manjih od 0,3 µm i naknadno kontroliše performanse filtera. Brzina prečišćavanja je do 380 m³/h, a potpuna kontrola uređaja je preko mobilne aplikacije. Visok...www.shoppster.rs
28. 11. 2022. je bio 18000rsd
Mislim da ih ima. Lanci znaju da je ogromna tražnja pa je i lager ogroman.To se kupuje u junu jer su tada na akciji. Sad ih verovatno ni nema na lageru jer ovaj smrad podiže tražnju na maksimum
Mislim da je ovo najmanje oko čega treba da brinemo. To bi trebalo da je uglavnom vodena para.