MC_
Professional
- Učlanjen(a)
- 14.11.2017.
- Pohvaljen
- 12.081
da. U pravu si.Tako je. Samo ne treba generalizovati na celo naselje. Dovoljno je da 5% nema svest i zbog njih sve smrdi.
1 takva kuca bez problema zagadi 1Ha
da. U pravu si.Tako je. Samo ne treba generalizovati na celo naselje. Dovoljno je da 5% nema svest i zbog njih sve smrdi.
Moja pretpostavka da je sve teze nabaviti vlazni lignit je ocito pogresna.Šta se dešava u Gornjem gradu, ovo je nenormalno
Pola Srbije bije u crveno.Šta se dešava u Gornjem gradu, ovo je nenormalno
Je ли ове године лошије него иначе, неколико дана ми није добро од дима када се враћам са посла, прво сам мислио да сам само уморан, али преко викенда се нисам уморио на послу.
Lepo receno, tuzna istina...Mnogi ljudi kad ih pitam za zagadjenje kazu da nista ne primecuju.
Lazu sebe.
Zasluzili smo ovo. Lagano umiranje.
Nismo sposobni da se pobunimo.
Cak ni da nateramo tzv opoziciju da u politicke programe uvrsti konkretnu i jednostavnu meru zabrane prodaje vlaznog lignita i malo kompleksniju zabranu lozenja uglja u gradu.
Drzava ima apsolutnu kontrolu nad vlaznim lignitom. Samo drzava ga proizvodi. Nemamo privatne rudnike.
Ali neka. Nek preostane koja para. Nekom za rakiju, nekom za Grcku.
Ko ne dobije rak dozivece mozda i Expo 27. I Svetsko prvenstvo.
Da razbijemo Svabe i Hrvate.
Ovo gde se dimi je poznata lokacija za paljenje guma, čini mi se.Nije dovoljno zagadjeno, da se doda malo. Uslikano sad.
Pogledajte prilog 181289
E sad BG izgleda ko Mordor
Pogledajte prilog 181290Pogledajte prilog 181291
zasto pale gume uopste?Ovo gde se dimi je poznata lokacija za paljenje guma, čini mi se.
Znam da se desilo bar jednom da su zapalili i okolno rastinje pa su vatrogasci morali da reaguju.
Bilo je i u vestima više puta: https://www.novosti.rs/c/beograd/ve...z-gust-dim-jos-uvek-nije-poznato-sta-zapalilo
Tako je. Zbog žica. Pale se gume i kablovi. Lakše je istopiti nego strugati izolaciju sa kablova.Zbog žica..gume su pune materijala
Pitam ja sina jutros od 6 godina jel ti smrdi nešto. On kaže ne, miriše na roštilj.
Jbg, tako je i sa ovima šta ne osjećaju ništa. Ne znaju od čega je.
Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk
Trenutni novembar je najbolji novembar koji ja pamtim što se tiče kvaliteta vazduha. Zbog vremenskih uslova.Inače gledam sad tražnju za prečišćivaćima u onlajn prodaji u jednom sistemu sa kojim radim.
7x manja nego u u Novembru prošle godine.
Al vidi se trend rasta u zadnjih par dana.
Ako uskoro ne naraste na prethodne godine, znali da nema ko da kupuje više i nema koga da se edikuje da udišemo smrt.
Ili da je jednostavno košava
Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk
На Авали је 90 посто деце је у зони где се роштиља и удише дим, Њих то асоцира на добро зезање и мирис дима је мирис срећног детињства.Pitam ja sina jutros od 6 godina jel ti smrdi nešto. On kaže ne, miriše na roštilj.
znaci da si mlad.Trenutni novembar je najbolji novembar koji ja pamtim što se tiče kvaliteta vazduha. Zbog vremenskih uslova.
Znači da smo od 21 dana imali 19 zelenih dana što se tiče koncentracije PM čestica.znaci da si mlad.
ali jeste da je najbolji u zadnjih 7-8 godina.
Dlazem se. Samo zbog vremena.
Ko postavlja , testira i održava ove sisteme za merenje i ko može da izda potvrdu da su merodavni ?Šta se dešava u Gornjem gradu, ovo je nenormalno
Pogledajte prilog 181234Pogledajte prilog 181235Pogledajte prilog 181236