Šta je novo?

Za sve ljubitelje shoping centara, molova itd

Od prvobitno najavljenog pojednostavljenja Delezovih brendova samo smo dobili još veću fragmentaciju (Nerebrendirani Shop&Go, Maxi Go, Crveni Shop&Go ali liči na standardni Shop&Go logo, Crveni Shop&Go ali liči na Maxi GO logo, nastavite niz). Mada ne znam šta smo očekivali kada još nisu ni sve Tempo hipermarkete pretvorili u Mega Maxi (a ima ih samo 11).

Poslednja izmena:
Ne uklapa mi se u ekipicu iz Skerlićeve da čeka u redu na lošu kavurinu od pola litra u kartonskoj čaši.
Izvinjavam se za post sa postom, ali kad sam uočio ovo ajde da odgovorim. Bio sam igrom slučaja juče u ovom Starbaksu i bio je dupke pun, po mom mišljenju njihov najlepši lokal do sada. Ogroman broj ljudi sa laptopovima, što u potpunosti razumem jer platiš piće odmah, možeš da radiš do mile volje, a nema konobara da te smaraju + pride svuda ima utičnica kao, jako brz wifi u lokalu i nema pušenja ni običnih niti elektronskih cigareta. Definitivno su se dobro razradili u Srbiji i oteli klijentelu sa koja radi iz kafića od drugih lanaca. Šta više Coffee Dream je počeo da zabranjuje laptopove u njihovim lokalima. (I sam idem u starbaks kad želim da radim ili učim van kuće iz ovih razloga + su im stolice i fotelje jako udobne)

Pozdrav,da li neko ima informaciju kada se otvara Sunce u Surcinu,bilo je najavljeno jos za april,ali izgleda da od toga nema nista.

Izvinjavam se za post sa postom, ali kad sam uočio ovo ajde da odgovorim. Bio sam igrom slučaja juče u ovom Starbaksu i bio je dupke pun, po mom mišljenju njihov najlepši lokal do sada. Ogroman broj ljudi sa laptopovima, što u potpunosti razumem jer platiš piće odmah, možeš da radiš do mile volje, a nema konobara da te smaraju + pride svuda ima utičnica kao, jako brz wifi u lokalu i nema pušenja ni običnih niti elektronskih cigareta. Definitivno su se dobro razradili u Srbiji i oteli klijentelu sa koja radi iz kafića od drugih lanaca. Šta više Coffee Dream je počeo da zabranjuje laptopove u njihovim lokalima. (I sam idem u starbaks kad želim da radim ili učim van kuće iz ovih razloga + su im stolice i fotelje jako udobne)

Na konto tog gubljenja vremena u kafićima, primer iz jedne berlinske kafeterije:

1000038012.jpg

Vec 3-4 dana neki silni popusti, bili cak 50% i redovi od 20ljudi koji cekaju za kasom.

Zanimljivo kako im je neisplativo da imaju svoje radnje nakon što su sa Gradom u više navrata sklopili dogovor oko vaučera za školsku i predškolsku decu.​

Било је све 50% на прву односно почетну цену како су ми објаснили.

Koliko sam razumeo neće više imati svoje radnje, već će se njihova roba prodavati u objektima sa mešovitim brendovima, kao i u radnjama koje su njihovi poslovni partneri.​

Intersport će jedan, kako oni kažu manji deo prodavnica zatvoriti, dok će ostatak nastaviti za sada da radi kroz franšizu. Imali su ogromne gubitke, morali su ovo uraditi. Već su zatvorene prodavnice u Mercatoru u Novom Sadu, u centru Niša, u beo shopping centru u Beogradu, i baš su juče objavili da zatvaraju radnju u centru Subotice.

Vrh