Šta je novo?

Za sve ljubitelje shoping centara, molova itd

Od prvobitno najavljenog pojednostavljenja Delezovih brendova samo smo dobili još veću fragmentaciju (Nerebrendirani Shop&Go, Maxi Go, Crveni Shop&Go ali liči na standardni Shop&Go logo, Crveni Shop&Go ali liči na Maxi GO logo, nastavite niz). Mada ne znam šta smo očekivali kada još nisu ni sve Tempo hipermarkete pretvorili u Mega Maxi (a ima ih samo 11).

Poslednja izmena:
Ne uklapa mi se u ekipicu iz Skerlićeve da čeka u redu na lošu kavurinu od pola litra u kartonskoj čaši.
Izvinjavam se za post sa postom, ali kad sam uočio ovo ajde da odgovorim. Bio sam igrom slučaja juče u ovom Starbaksu i bio je dupke pun, po mom mišljenju njihov najlepši lokal do sada. Ogroman broj ljudi sa laptopovima, što u potpunosti razumem jer platiš piće odmah, možeš da radiš do mile volje, a nema konobara da te smaraju + pride svuda ima utičnica kao, jako brz wifi u lokalu i nema pušenja ni običnih niti elektronskih cigareta. Definitivno su se dobro razradili u Srbiji i oteli klijentelu sa koja radi iz kafića od drugih lanaca. Šta više Coffee Dream je počeo da zabranjuje laptopove u njihovim lokalima. (I sam idem u starbaks kad želim da radim ili učim van kuće iz ovih razloga + su im stolice i fotelje jako udobne)

Vrh