Sve, sve, ali meni nikada nece biti jasno zasto se veliki broj ljudi, kada se ukljucuje sa sporednog na glavni put koji ima po dve vozne trake za smer, ukljucuju u levu, umesto u desnu traku, koja im je bliza. Pre neki dan sam imao takvu situaciju bas, kretao sam se glavnim putem i drugo vozilo se ukljucuje sa sporednog i neki osecaj mi je govorio da ce u levu traku, kojom sam se kretao i poceo sam da kocim odmah posto je to vozilo krenulo da se ukljucuje. Nije bilo opasnosti, reagovao sam i vise nego na vreme, ali...Neko osnovno pravilo je da se ukljucis u traku koja ti je najbliza.
Onda motociklisti, najdvolicniji ucesnici u saobracaju. Kada im blicate ili svirate da se sklone krajnje desno, oni kazu da im treba cela traka kao i vama i da su oni u tom smislu ravnopravno vozilo sa ostalima. A kada se na semaforu provlace izmedju vas i mogu da vam otkinu retrovizor ili ogrebu auto, onda im ne treba cela traka. Policija njih najmanje ganja od svih ucesnika u saobracaju, skoro i ne u odnosu na druge. Ali zato je uvek nasiljena na vozace-dostavljace, koji toboze time sto su stali par minuta u krajnju desnu traku uz ivicu da bi istovarili robu za prodavnicu koja nema mesto za istovar, ,,veoma ugrozavaju odvijanje saobracaja". Dupli arsini su svuda, pa i tu.