Johnest_Hon
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 16.10.2010.
- Pohvaljen
- 2.457
I pešaci sa telefonima...dođe mi nekad da ih cimnem pošto auto ima senzor za prepreke čisto da se opamete...ubiše nas telefoni...
Тај коме двапут одмахнете ти и слични пешаци, више неће хтети да вам стане. Тако да ћете имати солидан удео у узроцима његове некултуре. И онда немој да очекујеш немогуће: да се у Београду вози културно.
Mi ne teramo nikoga da nas propušta, lepo smo opisali kako prelazimo ulicu. Niko od nas nije lud da zakorači na pešački prelaz, a da je vozilo na tako kratkoj udaljenosti da bi zbog nas morao naglo da zakoči. Svi lepo stanemo pa pogledamo i onda tek krenemo ako je sve u redu. Nikada nisam ovako imao incident da mi neko naglo zakoči jer sam uvek na bezbednoj udaljenosti, kako od samog vozila, tako i od putanje vozila. Jedine nelagodnosti su mi se dešavale sa taksistima, koji su redovno jurili da mi ne stanu, pri čemu sam uvek obazriv kada njih vidim pa čekam da stanu pre nego što zakoračim na pešački, ili su stali, pa su odmah krenuli da me obilaze dok sam bio skoro na polovini puta. Ništa ne radim nepromišljeno jer mi je to na prvom mestu da budem živ, poštujem saobraćajna pravila, a i neku vrstu poštovanja prema drugim učesnicima u saobraćaju.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=629546#p629546:3eb9msv4 je napisao(la):Vladivoje » 12 Jun 2019 03:03 pm[/url]":3eb9msv4]Za razliku od vas, radije ću pristati da budem nepristojan, ali živ.
Za razliku od vas, nikoga ne teram da me propušta, niti mi treba prednost koja to u suštini nije.
Шлаг на торту је новинар који саветује возаче да не пропусте пешака на пешачком прелазу.