tzoran1
Advanced
Mpze nocu da se vozi pod 4 migavca. Bices uocljiv.
Nije to bas tako strasno, da ako crkne levi odmah izazivas udes. Zna da navede da mislis da ti ide motor u susret, ali i kada stvarno ide motor, ne treba ici u preticanje, vec sacekati da prodje. Drugo, ako bi se redovno kontrolisala ispravnost, sve i da crknu u istom trenutku obe sijalice, imao bi bar pozicije koje rade. Nije dovoljno da vidis put ispred, ali dovoljno da budes vidjen. Ne mora se ici previse represivno, dovoljno je da patrole redovno zaustavljaju primecene automobile, ne samo kad je akcija i da se na tehnickom gleda ispravnost i pozicija.nekianonimnilik":1ess91w3 je napisao(la):ali za tih 48 sati neko moze da te ne primeti nocu, tj da te vidi kao motorcikl ako ti je otisao levi, i da napravis ceoni sudar
Drago mi je da ima još ljudi koji primećuju ovo. Te degenerične blješteće krstače treba zabraniti u potpunosti, a dozvoliti samo postavljanje onih koji svetle konstantnim tokom, i to da budu u svetlo plavoj ili beloj boji. Ovo sadašnje majmunisanje ne samo što je opasno za saobraćaj jer vozaču može da deluje kao svetlo semafora, nego je krajnje neumesno i nelagodno za pešake koji prolaze ispod i slepe od tih blještavila. Na šta bre to liči da treba da pokrivam oči ili sklanjam pogled kad god prolazim ispod tih gluposti!? Ako je apoteka, nije Klinički centar, pa da tako blješti i da im se dozvoljava takva signalizacija. Na kraju krajeva, debilno izgleda. Ko neki Las Vegas u pokušaju.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=581971#p581971:y6623ihv je napisao(la):Žika » Pet Nov 16, 2018 8:15 pm[/url]":y6623ihv]Ovde se stavljaju svetleće reklame sa jakim zelenim svetlom u blizini semafora koji mogu vozače da dovedu u zabludu i niko im ništa ne može.
Ili neće.
Megan pretpostavljamtragac":2wtcq7f1 je napisao(la):Taj propis je verovatno donet prilično skoro, jer moj auto 2003. zahteva da skineš točak (ili namotaš pun levi/desni plus akrobacija da dođeš do džekova na faru što zahteva iskustvo) da zameniš sijalice. EU auto, EU dizajn.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=582742#p582742:13bgmna1 je napisao(la):Žika » Uto Nov 20, 2018 12:07 pm[/url]":13bgmna1]Misliš tečnosti ?
Žika":5t8fucpy je napisao(la):Šta se dešava sa ovim ljudima, ovo 90 % ljudi za volanom bolesno ?
Skrećem desno na raskrsnici, zeleno mi svetlo, nisam prvi , dva auta produžila pravo i sad se stvara neki ludak koji kreće na njegovo crveno da skreće levo. Ajde što na debelo crveno (nemamo konflikt ja desno, on levo) nego ide pravo na mene u moju traku (njemo pogrešnu) ????? I sa vrhunac on se nešto ljuti. Lepo vrati se nazad odakle si krenuo pa posle kad prođem radi šta ti je volja.
Ajde i to nekako , dolazim na parking u susret mi dolazi Dacia i odjednom prelazi ispred na moju stranu i staje ???? Kao da ne može da sačeka da prođem pa da izvodi šta god da mu je palo na pamet ???? I opet ajmo čekanje da se vrati na svoju stranu pa lagano mimoilaženje. Gledam debila i ništa ne kapiram, šta je hteo ? Da ga roknem kolima pa lepo da uzmem pare za auto i za bol u vratu ???
Više ne kapiram kako ovi ljudi razmišljaju, da li misle da svi treba da stanu / da se sklone kad krenu sa nekim njima znanim manevrima ?
Смеју само возила хитне помоћи, полиције, ватрогасци (кад су само на задатку), возила градског саобраћаја и таксисти.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=584173#p584173:1a1xeu22 je napisao(la):bl3y4 » 26 Нов 2018 10:00 pm[/url]":1a1xeu22]
Elem, ono što sam primetio jeste da dosta vozila ide preko šina - Da li se to smo i ako se ne sme kako je propisano, a ako se sme što svi ne idemo tuda?