Ko se uselio dobio je tehnicku.Da li ima nekih novih informacija kada ce biti struja pustena?
Primjetio sam da ima useljenih stanova ljudi zive u svojim stanovima.Da li je neko kontaktirao Galens kada ce biti useljenje.
Imamo mi, ali nismo to primetili i uneli u zapisnik prilikom primoredaje kljuceva, vec naknadno.Pozdrav,
Da li još neko ima problema sa stolarijom ?
Npr. izgrebana stakla sa spoljne strane.
Nisam primetio. Kad idem do stana bas cu proveriti. Jel se bas vidi?Ista priča i kod mene. Ja samo ne mogu da verujem da je gotovo svako staklo izgrebano.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Isto sam naknadno primetio, kad sam oprao prozore baš je postalo vidljivo.Imamo mi, ali nismo to primetili i uneli u zapisnik prilikom primoredaje kljuceva, vec naknadno.
Rečeno je da je reklamacija prosleđena i da će firma koja je radila stolariju doći da pogleda.Jeste li dobili neki odgovor za to što ste naknadno prijavili ili neku informaciju kad će stakla biti zamenjena? Ja sam na granici da tražim da mi zamene sve prozore u stanu jer nisam platio polovan prozor. Najveći problem mi je što ne mogu da fotografišem te ogrebotine
Stolarija bi trebalo da je Profilati, italijanska. I kod nas su vidne ogrebotine skoro na svim prozorima, negde manje, a negde su se videle i dok nisu bili ocisceni prozori.Ista priča i kod mene. Ja samo ne mogu da verujem da je gotovo svako staklo izgrebano.
I nama je sve izgrebano, doneli su nezasticenu stolariju i to je rezultat. ReklamiranoPozdrav,
Da li još neko ima problema sa stolarijom ?
Npr. izgrebana stakla sa spoljne strane.
Mislim da moramo cekati konacni fiskalni racun mada i ovi avansni imaju izrazen pdv.Zna li neko od kada se može tražiti povrat pdv-a?
Mislim da moramo cekati konacni fiskalni racun mada i ovi avansni imaju izrazen pdv.
Po informacijama koje sam dobio od knjigovodja ceka se konacni fiskalni racun koji se dobija posle tehnickog. Mozda neko ima drugu informaciju
Video i ja taj deo za konacni racun na svim sajtovima. Medjutim na sajtu poreske pise sledece:Pogledajte prilog 199849
Ovo je sa cityexpert sajta: sta je sve potrebno za povrat PDV-a. Savetnik iz banke mi je rekao da je najbolje da se ode u poresku upravu i da se uzme spisak potrebne dokumentacije jer moze da se razlikuje od opstine do opstine. Takodje mi je rekao da je potrebno otici u PU opstine gde je sediste investitora, a na vise sajtova sam video da se zahtev podnosi u opstini gde je nekretnina. Aj ga ti znadni sad.
Mozda moze neko ko ima iskustva ovde, da pomogne.
Zahtev se podnosi tamo gde je sediste firme u trenutku podnosenja.Siguran sam da se zahtev podnosi u opstini nekretnine a ne sedista investitora.
Onda su meni pogresno preneli. Hvala na infoZahtev se podnosi tamo gde je sediste firme u trenutku podnosenja.