Tako je. Veoma evidentno da traze, a useljenje se ne nazire. Samo “tehnicko” pametna stvar je da je ovaj mejl sastavio neko vrlo inteligentan. Sve receno a opet NISTA.Šta je u mail-u obaveštenja? 80% završeno? Tehnička primopredaja stana? Pare sigurno traže…
Tako je. Veoma evidentno da traze, a useljenje se ne nazire. Samo “tehnicko” pametna stvar je da je ovaj mejl sastavio neko vrlo inteligentan. Sve receno a opet NISTA.
Pre bih rekao Bergen i to verovatno apollo...Vidi krsene mitsubishi klime, pa lepo.
Bergen suPre bih rekao Bergen i to verovatno apollo...
Sto krsene, zar nije MItsubishi jedna od najozbiljnijih varijanti?Vidi krsene mitsubishi klime, pa lepo.
Krstene*. Jeste, zato sam se i iznendio. Ipak sam lose video.Sto krsene, zar nije MItsubishi jedna od najozbiljnijih varijanti?
Jbg offbrend, isto kao sto je Honor zapravo Huawei. Inace mi je muka od ovih klima, trazim neki da ugradim za 45-60k i dolazim samo do sizofrenih review-a jedni hvale drugi kude.Kažu ljudi...Bergen je Gree.... pa što ne piše onda Gree na njoj?
Zvanicna informacija?U maju ustljenje.
Zvanicna po ugovoru. U kom stoji da mogu ds produze jos 60 dana.Zvanicna informacija?