Ugovoru za 5i i tamo je mart 24 plus 60 danaKojem ugovoru?
Trebalo je biti sve zavrseno jos 28.02.2023
Ugovoru za 5i i tamo je mart 24 plus 60 danaKojem ugovoru?
To su koliko ja znam bili predugovori a kad se pravi novi ugovor ide novi datum.Kojem ugovoru?
U predugovoru pise da se nakon ishodovanja pozitvinog misljenja o tehnickom pregledu, odnosno najkasnije u roku od 15 dana od prijema Obaveštenja Prodavca kojim je kupac obavesten o tehnickom prijemu, pristupi zaključenju glavnog ugovora. Nakon toga dalje odredbama precizirano isplata cele kupoprodajne cene i uvodjenje kupca u posed. Na osnovu obilaska prosle nedelje, jos nema prikljucenja na infrastrukturu, pa tek ide tehnicki pregled pa dobijanje resenja o tehnickom pregledu. Dobijen je info na gradilistu da neki kupci preuzimaju kljuceve, jer su isplatili ceo ugovor, iako ne znam cemu preuzimanje kljuceva kad nema sve jos prethodno. Svakako svak pojedinacno postupa onako kako misli da treba, i da je najbolje. prema svojim planovima.Da li je neko kontaktirao Galens oko tehničkog preuzimanja stana? Ili mozda uzeo kljuceve? Ili neka… u maju..
Pitao ih ja skoro sta sa onim otpadom oko zgrade koji je “komsiluk” napravio, rekli su da za to mi trebamo da prijavimo opstini zvezdara da dodju i pocisteKoliko bodu oci ove skandalozne bandere i kablovi ispred zgrade.
Inace, zgrada je ispala odlicno. Meni licno znatno lepse od najavljenog. Samo jos okolinu da srede kako treba.
Pogledajte prilog 193768
...ili recimo oko priključenja na infrastrukturu....Jel postoje neke nove informacije sto se tice useljenja?
i odmah dobiješ odgovor......ili recimo oko priključenja na infrastrukturu....
Sekretarijat se "duri" što im je ministarstvo izdalo građevinsku...To ti je večita igranka sa sekretarijatom, ne opterećuj se pogotovo za ovaj tip zahteva.
Sekretarijat se "duri" što im je ministarstvo izdalo građevinsku...
Da li ima nekih novih informacija vezano za useljenje?
Da li neko zna?
...ima još stavki sem struje (ima još tački) a njima sve vraćaju po 3-4 putaCeka se struja jos uvek. Nadamo se posle praznika da ce smilovati da puste.