Medekobrada
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 29.01.2022.
- Pohvaljen
- 901
Hvala Vam ljudi puno.Ni ja ne napadam Galens ili bilo kog drugog, a pogotovu ne Vas koji ste kupili. Sad ionako prodavac je prodo ili povuko prodaju.Ja sam za manje para naso Zemun gde je sve 1/1 cisto,novo i useljivo. Drzim fige da sve zavrsim u par dana.
Galens nema nameru da se nikad odrekne podruma , suturena i krova a to rade svi investitori iako se zakonski moze oboriti na sudu. Nametnut trosak odrzavanja , parkinga, struje, upravljanja i jos cega je sigurno 40 evra a moze i vise. Vidite East side pricu ili Dorcol. Naravno sve moze da bude ok ali na papiru to ne pise. A sto se reputacije tice setite se Stankom gradnje.
Jos jednom hvala Vam na komentarima i srecan i lep zivot u Sumskoj zvezdi.
Galens nema nameru da se nikad odrekne podruma , suturena i krova a to rade svi investitori iako se zakonski moze oboriti na sudu. Nametnut trosak odrzavanja , parkinga, struje, upravljanja i jos cega je sigurno 40 evra a moze i vise. Vidite East side pricu ili Dorcol. Naravno sve moze da bude ok ali na papiru to ne pise. A sto se reputacije tice setite se Stankom gradnje.
Jos jednom hvala Vam na komentarima i srecan i lep zivot u Sumskoj zvezdi.