Dozvolu su dobiliPosle godine sam kupila stan u ovom kompleksu. Tada je receno da su dozvolu i za pr+5+ps dobili, samo cekaju papir…zovem ih pre neki dan, pitam zasto ne dizu do kraja, pa eto 9 meseci kasnije cekaju papir. Moja pretpostavka, posle izbora kad se mozda promeni ubranista ili sta vec, mozda ce i dobiti…Takodje bilo je price da ce vec pred kraj godine biti gotovo, da je 02.2023.samo formalno stavljeno, ali ipak nee, ipak nece biti krajem godine. U svakom slucaju, dici ta dva sprata i unutrasnji radovi mogu biti gotovi za 3 meseca tako da ima fore jos..
P. S. Sto se tice komentara “kaludjerica u srcu zvezdare” pa sta, mozda mi neki iz unutrasnjosti bas volimo taj provincijalski vajb, zato ne kakite mnogo.
izmenu gradjevinske dobile su i zvanicno dobili tako da tu vise nema nikakvih problema.Posle godine sam kupila stan u ovom kompleksu. Tada je receno da su dozvolu i za pr+5+ps dobili, samo cekaju papir…zovem ih pre neki dan, pitam zasto ne dizu do kraja, pa eto 9 meseci kasnije cekaju papir. Moja pretpostavka, posle izbora kad se mozda promeni ubranista ili sta vec, mozda ce i dobiti…Takodje bilo je price da ce vec pred kraj godine biti gotovo, da je 02.2023.samo formalno stavljeno, ali ipak nee, ipak nece biti krajem godine. U svakom slucaju, dici ta dva sprata i unutrasnji radovi mogu biti gotovi za 3 meseca tako da ima fore jos..
P. S. Sto se tice komentara “kaludjerica u srcu zvezdare” pa sta, mozda mi neki iz unutrasnjosti bas volimo taj provincijalski vajb, zato ne kakite mnogo.
Sve se radi u skladu sa projektom danas sam obisao to su noseca ab platna bas kako je i predvidjeno. Vidi se i na A lameli da su prisutna. preostali deLovi idu sa blokovima. Izolacija cini mi se potvrdjeno kamena vuna.B lamelu izlise u betonu, ne zidaju. Mozda nema blokova dovoljno ili im jeftinije, mada koliko se secam da je cak i skuplje. Ima i prednosti i mane. Mozda nece ni fasada da bude ista jer mora bolja termoizlolacija za beton. Neko misljenje?
Nije me bas odusevila izmena spratnosti jer se oduzilo, a nema dozvole. Sa druge strane ne verujem da ce da odugovlace puno, nije im ni u interesu. Valjda je bolje da uzmu to sto moze i da predju na novi projekat.
Ja sam skoro proveravao (pre 20-tak dana) i rečeno mi je da nisu dobili izmenu građevinske dozvole još uvek... Da li znate jesu li dobili izmenu za još jedan ili dva sprata, iznad ovih već sazidanih?Dozvolu su dobili
izmenu gradjevinske dobile su i zvanicno dobili tako da tu vise nema nikakvih problema.
Nisam skoro obilazio, na slikama mi deluje da su prednju stranu B lamele skroz izlili u betonu, a ovo sa strane onda bice pregradjeno blokovima. U svakom slucaju je ok, samo me je zanimalo zbog cega li su to tako odradili. Ako sve ostalo ispostuju bice odlicno, a rekao bih i bolje od nekih zgrada gde je kvadrat znatno skuplji.Sve se radi u skladu sa projektom danas sam obisao to su noseca ab platna bas kako je i predvidjeno. Vidi se i na A lameli da su prisutna. preostali deLovi idu sa blokovima. Izolacija cini mi se potvrdjeno kamena vuna.
Pa ne, i dalje je sve nezvanočno dok ne stigne papir, razumete? Šta meni znači zvanično dobijanje kad vec 9 meseci čekamo papir, i moj sprat je i dalje u magli, a kako sam načula papir se čeka u proseku 12-15 meseci. Evo upravo sam zvala Galens, rekoše mi da se očekuje posle izbora jer državne institucije su stopirale izdavanje svih dozvola, tek posle izbora će se dobiti…kada ne zna se..Dozvolu su dobili
izmenu gradjevinske dobile su i zvanicno dobili tako da tu vise nema nikakvih problema.
Potražnje ima da se sagradi i 9 spratova ali posto je teren kliziste, ne moze, ne daju.Mozda zbog potraznje hoce da dodaju dva sprata?
Pa oni kazu da su podneliAko neko ima neku informaciju da li je zahtev za dodatni sprat podnet neka podeli... Do tada, sve je nagađanje. U ovom predmetu zahteva nema a da li ima u nekom drugom... Javite ako znate. Da li ima klizišta, sada nije relevantno.
Pijemo kafu kad se uselimo...Ja na povučenom, neka nam je sa srećom
Ima i ovaj zahtev od 16.11, koji je odbijen i za koji ne znamo šta je traženo...Očigledno je da nije ni tražena izmena građevinske dozvole u smislu da se dozvoli gradnja petog sprata.
Da ga neće biti ne bi se stalo sa gradnjom A lamele nego bi išao krov.
Mozda zbog potraznje hoce da dodaju dva sprata?
Ne verujem da nisu poslali još tada zahtev, to što se u REŠENJU ne pominje zahtev, ne znaci da ga nema. Svakako mora u rešenju da stoje sve ostale informacije o gradnji. Mi i ne vidimo ovde zahtev da bismo znali šta je tačno pisano u njemu, vidimo samo rešenje, a to je da se odobrava 208 garaznih, u odnosu na prethodnih 193. A izmena celog projekta svakako ide teže nego izmena parking mesta…