Imaš li kakvih fotografija?Ovi sa gradilista kazu mart mozda bude malog kasnjenja, ali ne bi trebalo. ovo je informacija od juce
Na petom su stavljeni i parket i plocice, sanitarija je jos ostala
Imaš li kakvih fotografija?Ovi sa gradilista kazu mart mozda bude malog kasnjenja, ali ne bi trebalo. ovo je informacija od juce
Na petom su stavljeni i parket i plocice, sanitarija je jos ostala
Imam snimke i ove dve sa nizeg sprataImaš li kakvih fotografija?
Jel postoji neko pravilo koliko radijator treba da bude udaljen bočno od zida?Imam snimke i ove dve sa nizeg sprata Pogledajte prilog 186683Pogledajte prilog 186684
Verovatno postoji i verovatno u ovom slučaju nije ispoštovano.Jel postoji neko pravilo koliko radijator treba da bude udaljen bočno od zida?
Pa ne znam da li postoji, ali bar 20 cm zdravim razumom, sta je ovo boze dragi..Jel postoji neko pravilo koliko radijator treba da bude udaljen bočno od zida?
Sa kojeg je ovo sprata?Imam snimke i ove dve sa nizeg sprata Pogledajte prilog 186683Pogledajte prilog 186684
Mislim da je 2i ili 3iSa kojeg je ovo sprata?
Pa jel ovo nema parketa ili je prekriven samo zbog zaštite?Mislim da je 2i ili 3i
Prekriven zbog zastitePa jel ovo nema parketa ili je prekriven samo zbog zaštite?
Pa to je onda preozbiljna firma.Prekriven zbog zastite
Obišao objekat, jer je prijatelj kupio stan tu a nije u zemlji. Prema onome što sam video, trebalo bi da bude tako.mart pretpostavka? ili imas neku relevantnu info….
Republika je preuzela nadleznost od grada.Zna li neko o čemu se radi i šta znači "preuzeta nadležnost"?
Da bi ubrzali proceduru.Kojim povodom?
Ubrzo do Avgusta sve gotovo!ubrzo.... kakav čudan, rastegljiv termin...
Koje godine?Ubrzo do Avgusta sve gotovo!
Vreme i novac su rastegljivi termini.....ubrzo.... kakav čudan, rastegljiv termin...