Kraj sl godine?Meni su danas odgovorili kraj godine, na moje pitanje. Da li ste do sada dobijali pisana obavestenja o pomeranju rokova. Meni su stigla dva, Prvi da je pomeren rok na april, pa da je pomeren na jun 2023. Od tada nista
Kraj sl godine?Meni su danas odgovorili kraj godine, na moje pitanje. Da li ste do sada dobijali pisana obavestenja o pomeranju rokova. Meni su stigla dva, Prvi da je pomeren rok na april, pa da je pomeren na jun 2023. Od tada nista
Koliko sam razumeo mailovi za kašnjenje su bili za ovu godinu, informacija koju sada usmeno govore je krajem godine. Realno, ako je po onima koji su posećivali gradiliste, neki cak i uzimali mere, mislim da ce to biti krajem ove početkom sledece godine.Da ne pomisli neko da se sprdam, jer mnogima nije do zezanja, sto je i normalno, ali ako su stvarno prvo rekli april 2024., pa onda jun, a sad kazu kraj godine, meni je logicno da misle na kraj sl godine. Sto ce biti laganih 20+ meseci kasnjenja. Strasno
Evo potrudiću se da argumentujem to što si upravo napisao/la . Nema trika da bude do kraja godine ne znam čak ni do leta da li će da bude. Dvorište mora da se sredi pomere materijali, dozvole za useljenje, struja, voda, vatrogasci,lokacijski uslovi nista od toga nema, klime nisu postavljene, fasada nije gotova jos uvek, 5 sprat nisam siguran ali mislim da plocice jos uvek nisu krenuli da lepe, sa garazama nisu zavrsili, prilazi, ulazi, interfoni i ko zna jos koliko stvari koje nisu ni na vidiku. Nema naznake da će uskoro da se završi. Moja procena je da kompletna zgrada neće biti minimum do Jula a useljenja teško pre Marta/Aprila. To što je Vama rečeno mačku o rep slobodno, toliko toga je rečeno da ne znam kako je moguće da verujete i dalje.Meni deluje skroz realno da se to završi najdalje do februara, ali ajde ja nisam stručnjak pa bi mi značilo da vi koji jeste i verujete da neće da se završi do tada objasnite zbog čega to mislite. Meni je takodje rečeno kraj OVE godine. Kad nekom kažete da nešto što mu je neko drugi rekao nije tačno, trebalo bi da mu date i argumente
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Blago vama na optimizmu. Mesec dva gore dole i te kako jeste puno kada se vec ceka recimo 14 meseci pa jos dva meseca prave veliku razliku. Ljudi placaju kredite, stanarine, troskove, racune ko zna sta sve nekome “mesec, dva “ su po par hiljada evra ali boze moj nije neka razlika. Super je dve godine da im treba jos za propratne radove pa kao Cvijiceva palata da budemo bez interfona godinu ipo dana.Pa dobro to je nešto što sam i sam zaključio i rekao sam najdalje februar na osnovu toga. Naravno ja i mislim samo na mogućnost useljenja u stanove. Vi kažete mart/april, dakle ne razlikuje nam se procena previše, jer dva meseca gore dole je nešto što zavisi od izvodjenja paralelnih radova, kako u većini poslova tako i u ovom. To da li će kompletna zgrada biti u julu ili u novembru je druga stvar jer ima zgrada u kojima ljudi žive po dve godine, a propratni radovi još nisu završeni i to je neka potpuno druga priča.
Slazem se.Pa dobro to je nešto što sam i sam zaključio i rekao sam najdalje februar na osnovu toga. Naravno ja i mislim samo na mogućnost useljenja u stanove. Vi kažete mart/april, dakle ne razlikuje nam se procena previše, jer dva meseca gore dole je nešto što zavisi od izvodjenja paralelnih radova, kako u većini poslova tako i u ovom. To da li će kompletna zgrada biti u julu ili u novembru je druga stvar jer ima zgrada u kojima ljudi žive po dve godine, a propratni radovi još nisu završeni i to je neka potpuno druga priča.
a recimo priključenje na toplanu, bez odgovarajućih dozvola… a one ko zna kad ce…Evo potrudiću se da argumentujem to što si upravo napisao/la . Nema trika da bude do kraja godine ne znam čak ni do leta da li će da bude. Dvorište mora da se sredi pomere materijali, dozvole za useljenje, struja, voda, vatrogasci,lokacijski uslovi nista od toga nema, klime nisu postavljene, fasada nije gotova jos uvek, 5 sprat nisam siguran ali mislim da plocice jos uvek nisu krenuli da lepe, sa garazama nisu zavrsili, prilazi, ulazi, interfoni i ko zna jos koliko stvari koje nisu ni na vidiku. Nema naznake da će uskoro da se završi. Moja procena je da kompletna zgrada neće biti minimum do Jula a useljenja teško pre Marta/Aprila. To što je Vama rečeno mačku o rep slobodno, toliko toga je rečeno da ne znam kako je moguće da verujete i dalje.
Da li je moguce useljenje u redovnim etazama uzeci u obzir da povuceni sprat i peti nisu gotovi?S obzirom da mi je prijatelj kupio ovde stan, s vremena na vreme imam priliku da obiđem objekat.
Radovi na redovnim etažama mogu biti gotovi do kraja godine, sigurno. Povučena etaža i dodatni , peti sprat, će sigurno ući u proleće.
Što se tiče upotrebne i tih stvari, to stvarno ne znam. Ali još dosta posla ima u parteru itd.
Ne verujem da bi galens to dozvolio, inace he moguce.Da li je moguce useljenje u redovnim etazama uzeci u obzir da povuceni sprat i peti nisu gotovi?
i ja se priključujem zahvalnosti….opet u ime onih koji nisu u mogućnosti da svrate…Bulbulderac hvala puno za fotke od nas koji nismo u mogućnosti da svratimo.
m
36 meseci poslaDa, evo ga snimak. Ovde se jasno vidi da ima minimum jos 8-9 meseci posla. Smeši se Jun 2024..
m
Evo ga gospodin @Pertla ! Hoće biti kupaca za 36 meseci ili su već dali kapare pa čekaju ? Jel su oba na prodaju ili samo jedan36 meseci posla
Pozvaću te kad opet okačiš stan na prodaju da pitam jel može za 3500€ po m2 a ne 3700€, ne moramo da čekamo skupštinu stanaraKada bude bio sastanak stanara zamolio bi te da kazes ja sam Anon sa foruma. Hvala