Zna li neko zbog čega im konstantno odbacuju zahteve?
Očigledno da ima ljudi koji odgovorno rade svoj posao, ali izgleda i nekih koji to neodgovorno shvataju....
Vrlo lepo i jasno rečeno. Jako je lepo što sektor za vandredne situacije radi svoj posao kako treba, ali meni nisu jasni ti projektanti koji nisu znali za sve to. I neko gore je dodao kako to sad da se promeni,izmeni itd. Izgleda nije u Beogradu baš situacija kao u Novom Sadu pa su se zaneli malo.. Ostaje nam samo da čekamo i da pratimo rasplet dogadjaja. Previše projekata u Beogradu se radi i svakako je dobro da bar neki sektor u ovoj zemlji se trudi da poštuje neki red e sad…..Očigledno da ima ljudi koji odgovorno rade svoj posao, ali izgleda i nekih koji to neodgovorno shvataju....
Ova poslenja tačka je upravo vezano za ovo što novosadski investitori uglavnom prave ove zgrade sa 14-15 stanova po spratu, kao da su u pitanju hoteli. Nisam siguran kako je prošao Novi Minel, ali i tamo su nepregledni hodnici...
Kada bi bar neko znao dokle se stiglo sa radovima... U svakom slučaju, očigledno je da će useljenje mnogo kasniti.
Sada bi neki stručnjaci rekli da je možda i bolje da rade polako, da se bolje osuše zidovi.Kada završe fasadu 80%… A fasada ni na 50%
Zbilja, jeli ko skoro prolazio? Slikao? Slučajno ulazio?Kada bi bar neko znao dokle se stiglo sa radovima... U svakom slučaju, očigledno je da će useljenje mnogo kasniti.
Nadam se opravdanog.Konačno malo optimizma na grupi.
Parket su valjda krenuli koliko znam, fasadu su rekli da zavrsavaju za manje od mesec dana, usaglaseni zahtev je takav da ce rusiti 1 stepenice da bi imali prilaz, to su informacije koje sam ja dobio posrednoopet mrtvo more... prodje li neko skoro pored gradilišta? nadzire li se kraj fasadi? da li je počeo parket?
"usaglašeni zahtev" još u toku....
Meni su danas odgovorili kraj godine, na moje pitanje. Da li ste do sada dobijali pisana obavestenja o pomeranju rokova. Meni su stigla dva, Prvi da je pomeren rok na april, pa da je pomeren na jun 2023. Od tada nistaDa li neko zna kada se ocekuje useljenje? Po prvim ugovorima rekao bih da projekat sad već kasni 7 meseci…
Stan u Ledinackoj, meni je stiglo dva puta pisano obavestenje, putem mejla:}Da ti nisi kupio stan u nekom drugom kompleksu?! Meni nikada nije stiglo nikakvo obaveštenje...