Mislim da će kvadrat do sledeće godine biti 6.700 eura tako da postoji velika mogućnost da se svi obogatimo!Pozvaću te kad opet okačiš stan na prodaju da pitam jel može za 3500€ po m2 a ne 3700€, ne moramo da čekamo skupštinu stanara
Na poslednjem video snimku - kao da umesto parketa postavljaju laminatDa li si imao priliku da napraviš i neke fotografije i, ako jesi, da li bi iste podelio sa nama?
U svakom slučaju, čini mi se da nam se smeška sredina sledeće godine.
E bra'o !!!To je viseslojni parket, dolazi tako unapred slozen i prelakiran, lakse se montira kao laminat ali je i skupjli od klasicnog parketa. https://maxipodovi.com/tarkett/?gcl...NAXeThH0ssIR_4d_C60LTyx5urvFu-UhoC5l4QAvD_BwE
Ako neko preprodaje stan u woodstaru, neka se javi.
Niko nije zvao da obavesti tako da mislim da nijeJedno pitanje za stanare sa kreditima, da li je objekat gotov 80% ? I da li neko ima neke nove informacije u vezi useljenja?
Unicredit je odobravao kredite za ovaj objekat odavno...pošto ga projektno finansiraju.Jedno pitanje za stanare sa kreditima, da li je objekat gotov 80% ? I da li neko ima neke nove informacije u vezi useljenja?
Kad sam bio u obilasku stana odokativna informacija koju sam dobio je do kraja Novembra 80%, neće zvanično da tvrde ništa. U suštini mi je rečeno da za 80% sigurno fasada mora biti gotova, ograde za terase +/-. Nakon proglašenja 80% gotovosti, moći će već da se ulazi sa svojim majstorima da se oprema stan, u zavisnosti naravno od toga u kom je stanju stan Tipa za 5. i uvučeni sprat verovatno još nisu toliko odmakli sa unutrašnjim radovima kao kod ostalih.Jedno pitanje za stanare sa kreditima, da li je objekat gotov 80% ? I da li neko ima neke nove informacije u vezi useljenja?
Mere NBS ne zahvataju nove kredite, ako sam ih pročitao kako treba Iskreno sumnjam da će banke praviti neki preveliki problem, samo će kamate i dalje biti nepovoljne za nove kredite.Unicredit je odobravao kredite za ovaj objekat odavno...pošto ga projektno finansiraju.
A sad posle mera NBS, mislim da će biti zeznuto u bilo kojoj banci dobiti stambeni kredit...
Zahvataju, marza ne sme biti veca od 1,1% u varijabilnoj a fiksna ne veca od 5.1% do kraja 2024 za kredite odobrene od ovog Oktobra. I odobravaju se krediti i dalje, siri se panika bez veze.Mere NBS ne zahvataju nove kredite, ako sam ih pročitao kako treba Iskreno sumnjam da će banke praviti neki preveliki problem, samo će kamate i dalje biti nepovoljne za nove kredite.
koliko sam shvatio, ovo su lokacijski uslovi za zadnji sprat… pa gradjevinska…pa…
Lokacijski su za celu zgradu valjdakoliko sam shvatio, ovo su lokacijski uslovi za zadnji sprat… pa gradjevinska…pa…
predsulov za izmenu građevinske dozvole.....Mislim da je ovo bio preduslov za građevisnku, tako da je u svakom slučaju dobra vest.
U zadnjem razgovoru mom sa Milošem rekao je da očekuju za 10ak dana da konačno bude na 80%.. Računajte kraj Novembra početak Decembra za 80%. A za fasadu ne znam da li je u potpunosti gotova.Da li je završena fasada zna li neko?