Ako saznaš nešto javi nam...zato sam i poslao, reklama od juče, po njima ima… baš ću da zovnem danas, da pitam….
Ne treba se potresati... Jedan je život.Jos malo ce i mirijevo koje gleda u sumu da se reklamira kao zvezdarska suma. Woodstar nema nikakve veze sa zvezdarskom sumom!
Nemoj se samo ti sekiratiJos malo ce i mirijevo koje gleda u sumu da se reklamira kao zvezdarska suma. Woodstar nema nikakve veze sa zvezdarskom sumom!
Evo ja sam zvao u petak. Cena 2500+pdv, avans 50% ili 40% pa 10% do kredita i ostalo na kredit ukoliko ste kreditni kupac.Ako saznaš nešto javi nam...
Useljenje planirano do kraja godine.
Pa iskreno nisam siguran, mislim da niie bas moguce ako nisu krenuli sa izgradnjom 5og sprata.Jeli to realnost, da sve bude komplet gotovo do kraja godine?
Ja koliko sam shvatio samo na nekim stranama...ubacuje se jedan sprat full a ovaj zadnji ostaje po projektu...Jedno pitanje za one koji su malo bolje upućeni... Da li će taj "povučeni" sprat biti "povučen" na svim stranama objekta ili samo na nekim?
Samo dva stana na smom ćošku do Patrisa nemaju na povučenom spartu, ostali su u punom profilu...Ne znam ni kako su planirali taj povučeni sprat po projektu...?
po projektu je ovako...Misliš da će na ovom mestu biti taj povučeni deo?
Ja mogu samo da prenesem moje iskustvo sa Galensom, vezano za projekat na Jahorini. Pre potpisivanja pred ugovora za veliki apartman sam tražio da se definiše šta će biti u prizemlju hotela ispod apartmana koji smo držali na rezervaciji. Kada sam otišao na finalni sastanak u NS u centralu Galensa, dočekao me čovek sa stavom "ne znam još tačno, tu ćemo možda da menjamo.. dobra je cena, na kraju krajeva ako nećete veliko je interesovanje...Zdravo, mi smo jedni od ovih kojima je iskocila reklama za peti sprat Sta mislite posle svega da li ima smisla razmatrati kupovinu?
Jel ima neko fotke da vidimo dokle se došlo sa gradnjom 5. sprata?