Možete reagovati na to što je napisano kako hoćete, ni ja nisam verovao da se to može desiti u jednoj garaži u centru grada (CG).Službenici obezbeđenja renomirane firme za pružanje takvih usluga dok ste vi na radnom mestu koriste bez ikakve saglasnosti vaše garažno mesto za parkiranje svojih poznanika,braće ,kumova,rođaka,prijatelja.Nekada se i duže od sat vremena čeka da se oslobodi vaše garažno mesto.Od početka februara to je postala uobičajena praksa s kojom stanari vlasnici garažnih mesta imaju velikih problema,za takav sistem organizacije garažnog prostora je odgovoran novopostavljeni upravitelj ali i direktor firme koja pruža usluge obezbeđenja.Investitor je postavio parking rampe na svoja garažna mesta,nije ih još aktivirao čeka se aplikacija.Stanari su došli i do informacije da Investitor nije dozvolio postavljanje parking rampi na garažna mesta stanara,stanari ne pitaju koliko to košta.U mesečnim izveštajima služba održavanja moli stanare da isključivo parkiraju na svojim garažnim mestima,što stanari poštuju.Celu priču kvare " treća lica" čije su registarski tablice unete u kompjutersku bazu,a nemaju niti svoje niti legalno iznajmljeno mesto već mole onda službenika obezbeđenja da im pokaže pripremljeno garažno mesto.Da li neki od službenika pribavljaju imovinsku korist za takav vid usluge mi nije poznato,neka ih je sram ako to rade.Broj službenika firme koja obezbeđuje sam kondominijum je nedovoljan.Neki službenici rešavaju svoje privatne probleme, dok vi čekate da se oslobodi vaše garažno mesto.NE POSTOJI INVESTICIONO ODRŽAVANJE GARAŽNOG PROSTORA.Renomirana PU je počela da skida novac sa računa pojedinih SZ bez pitanja stanara za sitne popravke u garaži,a krupne popravke ćemo tek videti (nijedna puknuta betonska dilatacija nije sanirana).Pušenje u garažnom prostoru je posebna priča.Hvala na pročitanom nešto dužem postu,koji prikazuje samo deo šta se dešava u jednoj garaži u centru grada.