Moja pretpostavka da je to samo privremeno, mozda za cuvare koji su nocu tu ili tako nesto...Pozdrav od buduceg komšije u fazi 2 Danas sam obišao gradilište kako bi video kako napreduju radovi.
Zanimljiva je ova “izolacija” između dve zgrade, ali ono sto posebno privlači pažnju je ovaj jedini PVC prozor sa MDF panelima iznad i ispod sa dve klime, od kojih jedna zaklanja prozor malo
Već sada je katastrofa, čak i u periodima kad nije špic. Prema slikama biće urađena ulica koja će omogućiti prilaz iz ulice Pilota Mihajla Petrovića, koja će opet povezati i one dve zgrade koje se grade kod pumpe, Top Hill i još jednu. Biće zanimljivo kako god se okrene tek kad se sve zgrade koje se sada grade usele.Kako li ce se prolaziti ovom ulicom ka vidikovcu i sa vidikovca kad se svi budu uselili... Komsije dobrodosli, a mi ostali da molimo gradnske vlasti da prosire ulicu makar za jos jednu traku i umesto semafora stave kruzni tok kod pumpe i kod meka.
2200 sa PDV-om u drugoj fazi za veće stanove.Koja je cena kvadrata sada, zna li se?
Koliko sam ja cuo plan je da se to zavrsi sa prvom fazom.Da li neko ima ikakvu informaciju kada bi trebala da počne izgradnja te nove ulice iz Pilota Mihaila?
Neka infrastruktura mora da se napravi jer ulaz/izlaz iz garaže je odmah do ulice i bez proširenja nastaće pravi pakao u Kneza Višeslava.Koliko sam ja cuo plan je da se to zavrsi sa prvom fazom.
Bruka i sramota! Zaradili na stanovima pa moraju i ovde, ugradili se min duplo!Cene dodatnih unutrašnjih jedinica sa ugradnjom u fazi 2.
sta je ovo, centralna klimatizacija pa da ovoliko kostaCene dodatnih unutrašnjih jedinica sa ugradnjom u fazi 2.
Pogledajte prilog 163177
Firma preko koje nabavljaju je elcomtrade. Nisam uspeo da dodjem do cenovnika za klime posto su im inzenjeri na obuci u Kini .Bas su ga preterali, u maloprodaji nije moguce naci skuplje od ovoga. I to Daikin ili Mitsubishi a ne Midea koju oni ugradjuju.
To se radilo za prvu fazu, za drugu fazu nece tako raditi. Klime ce se montirati na najbliži zid.Nema gipsarskih radova , provlače se instalacije ispod fasade.. poredjenja radi,evo ista ponuda kod gosp.Ilijeva, april 22. Doplata za Multisistem s 3 un.jedinice 1500 EUR, a s 4 : 1 700 EUR !??