nov_na_ceraku
Beginner
- Učlanjen(a)
- 10.02.2022.
- Pohvaljen
- 85
A ustvari nisam , nickname je marketing bas kao VCVidi se sa si nov na Ceraku.
A ustvari nisam , nickname je marketing bas kao VCVidi se sa si nov na Ceraku.
A ustvari nisam , nickname je marketing bas kao VC
A sto se ti brines kako cemo mi da se uselimoŠta vam je rekao investitor za prilazni put? Kada nameravaju to da završe?
Jer ovako ćete preko blata da se useljavate....
Brinem, zato što je na postojećem spoljnom parkingu svakodnevni haos, a ovako će pride da bude još bolje... ali dobro... a i dobro, videćete čari svakodnevnih građevinskih radova...A sto se ti brines kako cemo mi da se uselimo
Uzivaj komso, pusti nas da brinemo brigE
Lamelu 4 su očistili do 4 sprata, pregled i prijem rade tek nakon toga nešto ne verujem da će za dva dana da očiste dodatnih 5 spratovaPodela kljuceva krece od sledece nedelje, a nije tacno da lamela 3 ide u decembru i lamela 4 u januaru. Netacna informacija.
A zašto mora tako pasivno-agresivno da se odgovara na forumu? Forum je valjda tu da se podele korisne i konkretne informacije i da se konstruktivno raspravlja o njima. Pitanje za prilazni put je sasvim na mestu jer valjda investitor i o tome treba da razmišlja tokom useljavanja stanara.A sto se ti brines kako cemo mi da se uselimo
Uzivaj komso, pusti nas da brinemo brigE
Pa to nije pasivna-agresija, nego je čovek lepo pitao da li neko od forumaša koji se useljavaju ima informaciju u vezi sa prilaznim putem i konstatovao da će biti blata ako se taj deo ne reši. A pasivna-agresija je upravo vaša kvazi ljubaznost sa sve smajlićima umesto konkretnog odgovora.“Jer ovako cete preko blata da se useljavate” je pasivna agresija upravo, necu se useljavati “ja” nego “ vi” a posto ne znate termine a koristite ih, prvo se informisite to je danas barem lako.
I tako je , ovo je javni forum nije viber grupa pa javno mogu da kazem misljenje.
Dakle, nema potrebe za zluradim, neprijatnim i upravo pasivno-agresivnim komentarima iz “ naravno najbolje namere”.
I apsolutno da je normalno da se ulica osposobi da mogu da se unesu stvari, to mislimo da se podrazumeva.
Moja greska, očistili ljudi sve tako da će biti i četvrta lamela od decembraLamelu 4 su očistili do 4 sprata, pregled i prijem rade tek nakon toga nešto ne verujem da će za dva dana da očiste dodatnih 5 spratova
Dobro vece komsije i buduce komsije,Da li je neko preuzeo kljuceve? Kakva je procedura? Kakvi su utisci?
A garaza i pristup rampi?Dobro vece komsije i buduce komsije,
Mi smo danas preuzeli kljuceve. Procedura je sledeca… Idete u stan sa nekim iz prodaje, tamo pogledate da li imate neke zamerke, ako imate popunite zapisnik sa zamerkama, ako nisu krupne odmah ulazite u stan i one se usputno resavaju. Dobijate kljuceve, karticu za pristup dvoristu i za ulaz u zgradu. Lift je u funkciji za unos stvari, kombi ili kamion moze da pridje do nekih 20, 30m od ulaza u zgradu. Sve u svemu jako korektno odradjeno.
Dobijete tag po parking mestu, ulaz je za sada kroz Lamele 1/2 iz prve faze. Prilaz za istovar robe je dobar i dolazi do nivoa ulaza u unutrašnji park nama su već dolazili bez problema.A garaza i pristup rampi?