Šta je novo?

Vrtovi Ceraka [stambeni kompleks]

Već je neko rekao da to nije cilj ove teme, za to otvorite Viber grupu. A ovo je javna tema na javnom forumu i svi mogu da učestvuju.

Neko je pitao za prilaz. Video sam da pripremaju celu dužinu faze 2. Spustili su na nivo ulice i deluje da će da rade ovih dana trotoar. Ulica će verovatno biti tek kada zgrada pored bude gotova, a do tada sabijaju kamen.
IMG_2112.jpeg

A sto se ti brines kako cemo mi da se uselimo😂😂😂
Uzivaj komso, pusti nas da brinemo brigE😂🥰
A zašto mora tako pasivno-agresivno da se odgovara na forumu? Forum je valjda tu da se podele korisne i konkretne informacije i da se konstruktivno raspravlja o njima. Pitanje za prilazni put je sasvim na mestu jer valjda investitor i o tome treba da razmišlja tokom useljavanja stanara.

“Jer ovako cete preko blata da se useljavate” je pasivna agresija upravo, necu se useljavati “ja” nego “ vi” a posto ne znate termine a koristite ih, prvo se informisite to je danas barem lako.
I tako je , ovo je javni forum nije viber grupa pa javno mogu da kazem misljenje.
Dakle, nema potrebe za zluradim, neprijatnim i upravo pasivno-agresivnim komentarima iz “ naravno najbolje namere”.
I apsolutno da je normalno da se ulica osposobi da mogu da se unesu stvari, to mislimo da se podrazumeva.

To
“Jer ovako cete preko blata da se useljavate” je pasivna agresija upravo, necu se useljavati “ja” nego “ vi” a posto ne znate termine a koristite ih, prvo se informisite to je danas barem lako.
I tako je , ovo je javni forum nije viber grupa pa javno mogu da kazem misljenje.
Dakle, nema potrebe za zluradim, neprijatnim i upravo pasivno-agresivnim komentarima iz “ naravno najbolje namere”.
I apsolutno da je normalno da se ulica osposobi da mogu da se unesu stvari, to mislimo da se podrazumeva.
Pa to nije pasivna-agresija, nego je čovek lepo pitao da li neko od forumaša koji se useljavaju ima informaciju u vezi sa prilaznim putem i konstatovao da će biti blata ako se taj deo ne reši. A pasivna-agresija je upravo vaša kvazi ljubaznost sa sve smajlićima umesto konkretnog odgovora.

To što se vi sad useljavaTE, a mi (još) ne, ne znači da ne smemo da pitamo ništa u vezi sa procesom oko useljavanja koji se tiče celog kompleksa, kao što je pitanje u vezi sa prilaznim putem. Ja sam npr. čitala da će ulica biti gotova tek 2027. i interesovalo me ovo u vezi sa prilazom zgradi tokom useljavanja, a i kasnije.

Da li je neko preuzeo kljuceve? Kakva je procedura? Kakvi su utisci?
Dobro vece komsije i buduce komsije,
Mi smo danas preuzeli kljuceve. Procedura je sledeca… Idete u stan sa nekim iz prodaje, tamo pogledate da li imate neke zamerke, ako imate popunite zapisnik sa zamerkama, ako nisu krupne odmah ulazite u stan i one se usputno resavaju. Dobijate kljuceve, karticu za pristup dvoristu i za ulaz u zgradu. Lift je u funkciji za unos stvari, kombi ili kamion moze da pridje do nekih 20, 30m od ulaza u zgradu. Sve u svemu jako korektno odradjeno.

Dobro vece komsije i buduce komsije,
Mi smo danas preuzeli kljuceve. Procedura je sledeca… Idete u stan sa nekim iz prodaje, tamo pogledate da li imate neke zamerke, ako imate popunite zapisnik sa zamerkama, ako nisu krupne odmah ulazite u stan i one se usputno resavaju. Dobijate kljuceve, karticu za pristup dvoristu i za ulaz u zgradu. Lift je u funkciji za unos stvari, kombi ili kamion moze da pridje do nekih 20, 30m od ulaza u zgradu. Sve u svemu jako korektno odradjeno.
A garaza i pristup rampi?

A garaza i pristup rampi?
Dobijete tag po parking mestu, ulaz je za sada kroz Lamele 1/2 iz prve faze. Prilaz za istovar robe je dobar i dolazi do nivoa ulaza u unutrašnji park nama su već dolazili bez problema.
1. Grejanje radi
2. Topla voda radi
3. Struje ima

Postoji mogućnost da uz punomoćje oni odrade prijavu EPSu, sve ostalo je već prijavljeno.

Optika je stigla SBB i MTS

Vrh