Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 49.247
Pa, bravo, optuzimo vreme. Apsolutno sam vidjao gore nevreme i jaci vetar u Beogradu. Neka ste vi sve u pravu, neka nikada ovako nije bilo, ali valjda pricamo da nikada ovako nije bilo kao poslednjih godina, ne mozemo sad pricati da je ovaj mesec izuzetak i najgori ikada.
U Srbiji još nije javljeno da li je neko poginuo ali evo u Hrvatskoj jesu:Колико је до сада у Србији забележено смртних случајева од последица града?
Zato što ovde traju teorije zavere da je sa klimom sve ok a da su mediji ti koji nas ubeđuju da je nešto ozbiljno.Ne vidim čemu sprdnja na ovu temu, ja sam se našao pored gradilišta kada su krenuli jaki udari vetra i razni predmeti su poleteli velikom brzinom, koji bi i te kako mogli nekog da povrede, ali pukom srećom nisu. Tako da nije samo kišica u pitanju.
Naravno da nije sprdnja, ali nije ni nista neuobicajeno i prvi put u modernoj istoriji.Ne vidim čemu sprdnja na ovu temu, ja sam se našao pored gradilišta kada su krenuli jaki udari vetra i razni predmeti su poleteli velikom brzinom, koji bi i te kako mogli nekog da povrede, ali pukom srećom nisu. Tako da nije samo kišica u pitanju.
U Srbiji još nije javljeno da li je neko poginuo ali evo u Hrvatskoj jesu:
Treća žrtva nevremena u Hrvatskoj, ukupno četvoro poginulih u regionu
U opštini Cernik, u Brodsko-posavskoj županiji, tokom nevremena je stradala jedna osoba, saopštila je Civilna zaštita. Ovim je crni bilans u Hrvatskoj dostigao četvoro mrtvih.
Naravno, ostaje mogućnost da su novinari sve izmislili... Nikad se ne zna.
Izgleda da se Beograd provukao između dva krila oluje. Treba videti kakvo je stanje severno i južno.
Pogledajte prilog 167954
Dobro, nije ok sa klimom i nikada ovo nije bilo, i sta cemo sad?Zato što ovde traju teorije zavere da je sa klimom sve ok a da su mediji ti koji nas ubeđuju da je nešto ozbiljno.
Pa, bravo, optuzimo vreme. Apsolutno sam vidjao gore nevreme i jaci vetar u Beogradu. Neka ste vi sve u pravu, neka nikada ovako nije bilo, ali valjda pricamo da nikada ovako nije bilo kao poslednjih godina, ne mozemo sad pricati da je ovaj mesec izuzetak i najgori ikada.
I sad treba optuzivati vreme sto je ovo banana drzava, ako se zna kakav vetar moze da duva u Beogradu, onda se po tome i sadi drvece, prave zgrade, postavljaju takvi i takvi kranovi...
Nemojmo da se zaje*******avamo da je ovo bio tornado i da nikad ovo nije vidjeno u istoriji.
To sto padaju kranovi nije za ovu temu.
A oko Prokopa drveće.Autokomanda malopre, padaju grane, ušao u kafanu
File upload & sharing. Send large photos and videos. Online cloud storage.
File upload & sharing. Cloud file storage. Store, Share, Send or Sell your files, photos, videos, music and docs. Free signup.files.fm
Jer nacija kmecavaca i panicara nikada nista sutra nece moci da promeni.
Postoji jedna skora i već pomalo čuvena izjava Jordana Pitersona koji je u očajanju uskliknuo kako sva zla ovog sveta svoj koren imaju u nerazumevanju statistike
Kakve veze ima da li je ovo najgora oluja i da li je bilo gorih? Da li ne razumeš, ili uprkos hiljadama merenja odbijaš da veruješ da vreme postaje sve gore i nestabilnije? Da se menja SREDNJA VREDNOST, UČESTANOST POJAVLJIVANJA, PROSEČNI INTENZITET nevremena, Maksimalno dostignute vrednosti, itd, itd. Sve su ovo statističke (agregatne, skupne) veličine slučajnog procesa i ama baš nikakve veze nemaju sa time šta se dešava u bilo kom konkretnom trenutku prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti? Da li uopšte razumeš šta je to srednja vrednost? Da li je takav predmet postojao u školi? Ako jeste, šta je onda u pitanju? Ne veruješ u merenja? Veruješ u globalnu zaveru naučnika, ili šta?
Nešto se mora preduzeti i to odmah, a NEĆE biti preduzeto ako se svi ponašaju kao da je stanje redovno, eto samo još jedna oluja, bože moj ništa naročito.
Autokomanda malopre, padaju grane, ušao u kafanu