Vladivoje » 08 Aug 2019 09:23 pm[/url]":2xcl7l5v]
marrecar":2xcl7l5v je napisao(la):
Dakle, ja sam svoj posao odavno obavio i svoju sumnju u globalno zagrevanje otklonio učenjem i traženjem odgovora na sva pitanja. Na tebe je red da to uradiš samostalno. Međutim, time što si napisao da "neki naučnici govore da CO2 nije gas sa efektom staklene bašte", onako samouvereno, mi samo govori da nikada nećeš istražiti tu sumnju. Bilo da sumnjaš u izjavu tih naučnika, ili obrnuto. Ali dobro.
Nisi svoj posao "odavno obavio", naravno da ga nisi obavio...
Čovek uči celog života, i svi mi učimo jedni od drugih, samo je potrebno da imamo tu želju...
Ništa ja nisam rekao "onako samouvereno", upravo tvoji nastupi su takvi.
Ja sam samo rekao da postoji i druga strana priče, to jest da postoje i oni naučnici koje ti i Zuma ne smatrate za naučnike.
Ali, to je vaš problem...
Pa su sve tvoji izvori samo namerno manipulisanje i laganje koje je privremeno uspešno samo utoliko što se uvek namerno biraju slučajevi gde je teško naći popularno objašnjenje neke metodologije jer autori imaju i drugog, pametnijeg posla nego da popularizuju baš svaki deo onoga što rade.
Zuma, izraz "laganje" koji si upotrebio je, u najmanju ruku, dosta težak izraz, koji tebi baš i ne priliči, bar ja tako mislim.
Društvo, znate i sami da bez sumnje - nema nauke. :wink:
Sumnja je pokretač nauke, ona je osnova svega, bez sumnje se ništa ne može...
Sa druge strane, od klimanja glavom nema vajde, u tom slučaju samo može da usledi manipulacija, prevara i obmana...