Nije on nikome zapušio usta, on je inače idiiot koji negira klimatske promene a najverovatnije i uticaj ljudi na klimu. Čini mi se da je tipičan Yes-man stavljen na čelo te "institucije" da smiruje ljude i govori im "nothing to see here" kad god se desi neka katastrofa ili nepogoda.E da se tu jasno vide i godine apsolutnih maksimuma za kraj marta i početak aprila, statistiku koju Nedeljko Todorović i doneo u studio nove S... nekima odavde bi zapušio usta da se bilo šta neprirodno događa 90% tih temperatura je bio 20 vek.
Po njemu je sve ovo normalno i viđeno a kažem poneo je i statistiku da to i potrkepi.
Mislim on potpuno negira klimatske promene, on samo navodi da su ovo sve normalni ciklusi malo toplijih dekada i malo hladnijih... Trenutno smo na kraju toplijih 30, 40 godina... Tako da Benderu u narednih 30, 40 možda dolazi tvoje vreme
Pa kako rekord, ja sam mislio da je sve ovo normalno i uobičajeno?6 i 7. 4 ponovo imamo šanse da oborimo rekord i 8.4 nešto manje
Zapravo u nedelju sigurno obaramo ako bude po prognozi...
Pogledajte prilog 194427
Nije on nikome zapušio usta
I jednog dana kad se bude pokazalo da greši, kad prođe tih famoznih 30-40 godina, koji se svake godine ponovo "resetuju" , ili će se praviti lud ili će biti pod zemljom pa će ga boleti uvo.
Najjače je leti kad moraš 8-9 sati da budeš u pantalonama i zatvorenoj obući (naravno, za ženke to ne važi) i da još na suncu i vrelini praviš plan
Ne u svakoj prilici. To je valjda poenta ove prepiske.Prosetajte, valja se.
Ne može, ne daju.Ti krene brate u šorcu na posao. Probij led za naša muška prava moramo sami da se borimo niko nam ih neće na tacni dati...
A i šorc bi rešio samo mali deo problema. Kad su sunce, ili vrelina unutar zgrada toliko jaki, sve i da si u gaćama i papučama, ne možeš da razmišljaš kako treba. Pogotovu ako radiš nešto fizički, gde teče krv i rade mišići, dakle bilo šta što nije sedenje ili ležanje.
Poenta je da se izduva mozak. Iskocila mi slika koju nisam ni skapirao pa mi bila smesna kad sam provalio o cemu se radi. Uvek je tako smesnije.Ne u svakoj prilici. To je valjda poenta ove prepiske.
Uzmi lanene pantalone i obuj mokasine, isto će ti biti kao da si u šorcu..Ja šetao sinoć. Bilo baš lepo. Danas je pak previše. Za par nedelja će biti već agonija.
Najjače je leti kad moraš 8-9 sati da budeš u pantalonama i zatvorenoj obući (naravno, za ženke to ne važi)