Evo ja kao Vračarac moram da kažem da je ta pijaca jedno od najvećih rugla Beograda, mislim da bi mogli da naprave zatvorenu pijacu na 2 do 4 nivo a na ostatku parcela da sazidaju zgrade ili naprave parking....Homer Jay":29km1hka je napisao(la):Fino, jos kada malo poraste ovo zelenilo oko fontane bice super. E sad, ja znam da Vracarci vole Kalenic i da su emotivno vezani za tu pijacu, ali jbg, valjda zato sto ja nisam iz kraja meni ona jednostavno bode oci. Nemam nista protiv da bude pijaca na tom mestu, ali trenutno stanje mi je uzasno. Nadam se da ce sredjivanje iste ubrzo doci na red.
boca-ica":3maecbh3 je napisao(la):,,retro kic,, al vidi terase (ove u G) kako su dobre... :kk: :kk:
U toku godine devet meseci života na terasi i tri bez nje
Homer Jay":cb2qvftd je napisao(la):Fino, jos kada malo poraste ovo zelenilo oko fontane bice super. E sad, ja znam da Vracarci vole Kalenic i da su emotivno vezani za tu pijacu, ali jbg, valjda zato sto ja nisam iz kraja meni ona jednostavno bode oci. Nemam nista protiv da bude pijaca na tom mestu, ali trenutno stanje mi je uzasno. Nadam se da ce sredjivanje iste ubrzo doci na red.