Slazem se sa Nikolom. A drugo, te kuce duz Vodj.i ne izgledaju tako lose. Mislim da je dosta vlasnika okrecilo svoje kuce u posld.par godina u ok boje i sredilo ispred parking. to je to. Nista ja tu ne bi menj'ala
Eee nije mi tu interesantno da imam nekretnine..ja kad imam, ja pucam na veliko. To se ne rusi dok ja ne kazem kada kako sta. Sorry.alexandernbg":31ss3ac9 je napisao(la):Ivana da nemas mozda i tu neku "nekretninu" pa ne bi da podsecas vlast na taj deo da ne bi doslo do rusenja :laugh:
Covek je zaista iselio lokal u crno-zutu zgradu, i pise obavestenje na vratima da je zbog rusenja kuce, ali kuca nije srusena!!! :rant::bash::notok:nkrstic":3nmic6om je napisao(la):Poznajem coveka koji je bio vlasnik kuce i lokala za prodaju vodovodnog materijala preko puta bezanijske pijace, to je sada prva kuca posle semafora sa Nehruovom kada se ide prema gradu. Juce mi je preneo zajednicki prijatelj da iseljava lokal i premesta ga u one nove zgrade u Vojvodjanskoj jer mu ruse kucu za par dana. Naravno, radi se o neparnoj strani, tako da ce nakon rusenja njegove kuce ostati jos svega 3-4 kuce na potezu Nehruova - Gandijeva.
Krece se nekako... samo apoteka stoji
Cavic je na Bezanijskoj kosi, u Nedeljka Gvozdenovica. Ne moze da vidi sta se desava u Vojvodjanskoj, inace bi svasta bilovucko":1zd2mv4k je napisao(la):Bar vam Cavic zivi u kraju :lol:
Imenovanje novog rukovodstva 7. junabigvlada":abrzx0jt je napisao(la):na dotičnoj apoteci stoji oznaka PKB. Dakle, rušiće je tek kada i ako grad preuzme firmu. Apoteka im je bargaing chip. :kafa:
I KONACNO je srusena i ova kuca!!! Danas sam prolazio i slucajno video. Boze radosti. :kk:nkrstic":1grtlx5z je napisao(la):Poznajem coveka koji je bio vlasnik kuce i lokala za prodaju vodovodnog materijala preko puta bezanijske pijace, to je sada prva kuca posle semafora sa Nehruovom kada se ide prema gradu. Juce mi je preneo zajednicki prijatelj da iseljava lokal i premesta ga u one nove zgrade u Vojvodjanskoj jer mu ruse kucu za par dana. Naravno, radi se o neparnoj strani, tako da ce nakon rusenja njegove kuce ostati jos svega 3-4 kuce na potezu Nehruova - Gandijeva.
Izgleda da ova zamisao pocinje da se ostvaruje, sporo ali sigurno!gaudi":2q2tb7q8 je napisao(la):Ovako bi to trebalo da izgleda i svi zadovoljni
[url]http://www.freeimagehosting.net/uploads/th.e50b88ac3c.jpg[/url]
a groblje, kao sto je ambasador rekao
@Vucko izgleda da je problem resen.vucko":1vwmvec3 je napisao(la):Posto je PKB sada gradski to znaci da ce sigurno problem biti resen :kk: