Ne bi trebalo uklanjati parking mesta ad bi s dobila još jedna saobraćajna traka, obzirom da u zoni površinskih raskrsnica na račun tih parking mesta su urađene tzv manipulativne trake ili trake za leva i desna skretanja pa opet imaš tri u profilu raskrsnica. Lično mislim da je greška što na potezu Dr IVana Ribara-Nehruova nisu urađena parking mesta sa kosim parkiranjema a na uštrb jedne trake. Kad-tad će se pojaviti potreba za njima, živi bili pa videli...relja":30t37w0v je napisao(la):A ni Relja se ne seća o čemu se radi (da i ja kao selektor malo pričam o sebi u trećem licu)
Od Dr.Ivana Ribara pa do apoteke je 3+3, i nema parkinga. Od Gandijeve do čuvenog suženja kod Tošinog bunara je 2+2, sa parkingom sa obe strane. Ta parkng mesta su veoma malo popunjena, uglavnom blizu stambenih objekata.
Pošto je nakon suženja opet 3+3, za pretpostaviti je i da će i ta parking mesta biti uklonjenja i da će se napraviti još po jedna traka.
shmeksi":ppenljyn je napisao(la):Naime, tada je jedan od vlasnika kuća na Tošinom bunaru tražio ni manje ni više nego 5 miliona evra za svoju kuću. Iz direkcije su mu rekli da da neku razumnu cifru, a on je rekao ili 5 miliona ili ništa. Ljudi su se pokupili i otišli jer znaju da imaju puno pravo da isele ljude odatle iako je kako ti kažeš sve legalno. Država ima pravo da iseli stanovništvo i sruši objekte koji se nalaze na trasi važnih infrastrukturnih koridora. Normalno, njima će biti isplaćena nadoknada po tržišnoj ceni ili će dobiti neku nekretninu koja odgovora ceni srušenog objekta.
Moja greska srusen je i zid samo nije odnet sut.MaRkOs":1pu2sham je napisao(la):I ja sam danas video srusenu apoteku, sad se pitam ko ce da je pocisti ili cemo imati jos jedno leglo pacova. cudi me da onaj zid nisu srusili. :bash:
Na koju kucu tacno mislis, posto ih ima ukupno jos 5-6 :/jedan od nas":3kst9ptk je napisao(la):Koliko sam cuo danas je pocelo rusenje i te famoze kuce koja je sprecavala izgradnju cele ulice
jedan od nas":1wtssm85 je napisao(la):Pre 2 dana je pocelo ali ide sporo posto se rusi odnosi deo po deo, ko gleda spolja sa ulice rekao bi da se nista ne desava. A u vezi rusevina i mene cudi sto su ostatci apoteke jos tu tj da je cigani jos nisu pokupili. Kad su kod mene u firmi radili adaptaciju nismo se mogli braniti od istih koji su trazili otpad..