Зато што је "пукла тиква"! Нестало контејнера, а сада док се ови нови ликови снађу око тих тендера (компликовано је то и није за свакога), проћи ће неко време. Морају да се изаберу нови "добављачи" и тако то. Ионако, народ не баца смеће у те подземне контејнере већ поред њих! А и ови што их празне долазе једном месечно! На крају, лакше је народу да се храни из ових "надземних" него из "подземних"!direktor":3bmuzhya je napisao(la):Mene cudi sto nisu ugradili podzemne kontejnere
clandestino":1x3rf70h je napisao(la):Ne verujem da ce ti primeri da utese vlasnika cetrnaestice, mislim malo je mnogo da i stanicu i kontejner metnu ispred njegove kapije, tamo gde nikada ranije nisu bili. Ja licno bih poludeo i pisao proteste svakodnevno, a da budemo posteni nikom od nas ne bi bilo svejedno. Druga je stvar sto verovatno ti protesti ne bi imali efekta, kao sto nece ni sada.
relja":14s7vsjy je napisao(la):Na ovim Miloševim fotografijama se vidi kako je asfaltiranje kolovoza u Vojvođanskoj korektno urađeno, bar što se tiče nivelacije: u toku obilnih padavina voda se ne zadržava, asfalt je samo mokar.
Na jesen, posle letnjih vrućina, treba ponovo slikati da vidimo da li je došlo do deformisanja.
Sa druge strane, ova bara kod bivše pumpe dokazuje kako funkcioniše sistem počev od investitora, projektanata, izvođača i nadzora: svima je pred očima a ništa se ne preduzima, kao da nikoga nije briga i svako misli da je to tuđi posao.
milos.tro":1h4lg18h je napisao(la):Ovo sa parkiranim vozilima će predstavljati ozbiljan problem,naročito kad uskoro puste sve trake u saobraćaj. :?
Гага":2hph9k4m je napisao(la):Нбгсити, ниси био на часу тј. не пратиш на часу
Имаш на претходној страни у мојој репортажи од 26. априла.