Dobro, ne bih paš uporedio okolinu Vojvođanske u 63. bloku sa Ledinama. Ko je dolazio da gleda ovu zgradu video je da su pored izgrađeni celi blokovi, ispred novi takoreći bulevar, ajd sad ti pretpostavi da će da se vraća kanalizacija u zgradi. Primer - dobar deo Gornjeg Grada u Zemunu takoreći ni nema kanalizaciju.Sad ću da vam ispričam jednu anegdotu iz života - išli pre par godina ja i drugar, on gledao neki manji stan za izdavanje, i zaveden povoljnom cenom, otidnemo negde na Ledine, granica Surčina, slepa ulica bez asfalta, okolo njive i bašte, zgrada spolja neupadljiva, unutra neobično kvalitetno urađena i lepo opremljena. Naravno, odmah smo viceli koliko je sati, no tu se nađe i jedan bračni par koji je zajedno sa nama razgledao stan. Posle smo se pozdravili sa prodavcem, a zatekli na parkingu sa ovim parom i gospođa iskreno pita: "Izvinite, a jel biste vi kupili ovde stan? Mi smo iz Banjaluke, ne poznajemo Beograd, a stan nam baš lijepo izgleda."
Vezano za sam ulazak vode kroz zidove, to je već do loše izvedenih radova. Pričao sam sa ljudima koji su učestvovali u izgradnji nove zgrade u Džona Kenedija, tamo su praktično dva nivoa parkinga ispod nivoa podzemnih voda, tako da stalno leže u vodi. rešenje je odgovarajuća izolacija, nikakvi odvodni kanali ih ne spašavaju.