Zeznuo sam se za mašinu, nije Komatsu nego je CAT.Felix55":2drl1qn2 je napisao(la):Inače, uz Vojvođansku ulicu, kod novog parkinga u bloku 63, se od pre neki dan izgleda formira novo gradilište:
Pa šta, zar će sad sve da ih nabiju u to Orlovsko naselje? To isto su rekli da i za Rome kod Univerz. sela. Inače, Orlovsko naselje je najstarije romsko naselje, iz valjda 1815. god.MaRkOs":vkxrs4dc je napisao(la):Evo sad rekose u vestima na Studiju B da ce se romi iz Vojvodjanske ulice u bloku 63 preseliti u naselje Orlovsko Brdo, jer pocinje gradnje prve zgrade neprofitnih stanova na tom potezu kao i ostatak Vojvodjanskog bulevara!!! Zato su poceli da ogradjuju plac.
A dali su i snimak kako novi kontejneri stizu u to Orlovsko Brdo.
A vidis, meni je bas krivo sto su prakticno sravnili sa zemljom kompletnu juzni polovnu nekadasnjeg sela Bezanija... Da je bilo malo pameti, da su ceo taj deo Vojvodjanske zastitili kao ambijentalnu celinu, jednog dana je to mogla da bude retko interesantna zona usred ovih dzinovskih nehumanih blokova - ispunjena npr. kaficima, etno restoranima, interesantnim prodavnicama, galerijama, knjizarama, setalistem, zelenilom.... Bulevari koji prolaze kroz sredine blokova 64-61 imaju i vise nego dovoljan kapacitet za saobracaj koji ide tim pravcem (Gandijeva - dr Ivana Ribara), ali dzabe kad je glavni cilj nabiti jos koju stambenu zgradu u postojece blokove...MaRkOs":2l0it8oy je napisao(la):Sad kad odu za koji dan romi iz Vojvodjanske, hocu da prisustvujem rusenju kucica. Delovace nestvarno.
Проблем је што су у стандардном сценарију пожара овде улоге измењене.direktor":28909o49 je napisao(la):Kako bih je ja brzo i sa uzivanjem uklonio moze kao slucajno da izbije pozar bas sam zloca :bash:
Ne prodaje se samo hemija za životinje nego i za useve (biljke)...a i gumene čizme, motike, grabulje, kose... mislim, neki prioriteti u odnosu na završetak ulice široke kao auto-put.ivana-bg":1lfwgc4p je napisao(la):jel to prava apoteka? kakva bre apoteka? lekovi za zivotinje? ne kapiram.