Интересантно је да на 2:30 репортер спомиње проширење Тошиног бунара. Како је навео, код проширења постоји проблем око енормних и некоректних нанкнада које траже власници имања !vucko":1yly4vpn je napisao(la):http://www.youtube.com/watch?v=7SWSYppjG7U
Slike,bingmaps?clandestino":lviwx5ez je napisao(la):Pre par mesec sam cuo jednu pikanteriju koju sam odmah odbacio jer sam je cuo od kume prijateljevog suraka, pa dok svako nesto doda obicno ispadne besmislica.
Radilo se o tome da ono ogradjeno parce ispred Interexa u Tosinom Bunaru, preko puta stanice ka Zemunu, sa onom polusrusenom kucom sto je godinama stajala tu, elem proculo se da gazda trazi dozvolu za gradnju sve do ivice Tosinog bunara. I jos mi rekose da je stvar gotova, tj da je dozvola dobijena.
Neki od arhitekata su se borili i rukama i nogama protiv toga, jer je to parce decenijama cuvano da bi se nekada prosirio Tosin Bunar i sada sa ovom dozvolom sve pada u vodu i covek ce imati objekat na tom mestu dok je veka.
Ovih dana vidim da se na tom placu radi punom parom i da su masine dosle do same ivice Tosinog bunara.
Ne bih da raspaljujem strasti neproverenim informacijama, ali ovo sve ne mirisi na dobro, pa eto, ako jos neko zna nesto oko ove parcele neka podeli sa nama.
Само као обавештење, јер смо се "питали" шта ће бити на овом плацу, где је некад био отпад аутомобила. Ето никла још једна перионица аутомобила, додуше аутоматска !Гага":2o9e95n3 je napisao(la):Значи ипак је почело нешто да се ради/гради на овој парцели, угао Тошин бунар-Николе Добровића. Кућа и помоћна просторија (гаража или радионица) окречене, а по плацу копају канали и постављају цевке.Гага":2o9e95n3 je napisao(la):
relja":38kh68kd je napisao(la):Malopre sam prošao Vojvođanskom - kočići su pobijeni na potezu od crkve do škole Jovan Sterija Popović (rasksnica sa Nehruovom), a u toku je "snimanje" Nehruove do Gandijeve, ekipa je na terenu.