Ja sam stari Bezaninac sa neparne strane, kako na s je krstio Clandestino. I mogu vam ispricati sve o nastanku naselja u ulici Bezanijskih ilegalaca, tj o ekspropijaciji neparne strane Vojvodjanske, o tome zasto je zapoceta a nije zavrsena, zasto je ostalo ovih nekoliko kuca itd, a li neki drugi put i na posebnoj temi.
Takodje, posto sam imao punomoc u rukama za V1, pa mi je povucena jer nisam mogao da ispunim ocekivanja bivsih vlasnika, i o tome mogu da napisem sve detalje, ali neka prodje jos malo vremena, neka se stvar slegne, jer nije korektno ni prema sodadziji, a ni prema suprotnoj strani koja je omlatila objekat uz pomoc poprilicnih policijskih snaga. Naravno treba da znate da je krivica mnogo veca na strani Grada Beograda i Direkcije za gradjevinsko zemljiste, jer su ponovili scenario iz Pozeske 9.
E sad, sta je tu je. Objekat je uklonjen primenom brutalne sile, tako poznatim i koriscenim buldozerom (vrlo cesto koriscenim sredstvom od strane jedne politicke stranke prilikom izvodjenja raznih gradjevinskih i politickih radova, koja se u svom prefiksu krsti kao "Demokratska" i narocito istice svoju civilizovanost naspram drugih politickih stranka koje su necivilizovane) tako da radovi mogu da pocnu i pocece kao sto sam vam govorio u sred predizborne kampanje, kada ce Vojvodjanska biti potpuno raskopana, kao sto sam vam takodje govorio, sve isto kao u predizbornoj kampanji 2008. godine. Jos jednom su demonstrirani evropski standardi, kao i u Pozeskoj 9, a narocito preko puta Pozeske 9, gde iz prozora 4 kuce na udaljenosti od oko 60 centimetara ljudi gledaju na stub Fi = 1 metar nadvoznjaka, i bas zbog te vidljive demonstracije se ponosim sto sam nosilac i ljubitelj antievropskih vrednosti.
Goje, znas za jadac, nisam odoleo...