mekbejn
Advanced
Mislim da bi bila veli šteta da se to ruši, a nema ni realne potrebe.
MilisaV":3vs3bybq je napisao(la):to će se porušiti samo je pitanje vremena. i neće rušiti grad nego privatni investitori koji budu hteli da grade zgrade na tom mestu. kad cena bude odgovorajuća, biće i rušenja.
clandestino":1l0chhlc je napisao(la):Ne znam da li je jos neko primetio, ali veci broj kuca na pocetku parne strane, negde od broja 6 do 16, nalazi se u stanju totalne zapustenosti i tu kao da nema nikoga. Na jednoj od njih je nakacena cerada sa reklamom za neku agenciju za nekretnine.
Da li neko (mozda Belka) zna o cemu se tu radi? Da li je dosao neki investitor ili su jednostavno u pitanju stariji vlasnici koji ne mogu da adaptiraju svoje kuce?
mekbejn":1l0chhlc je napisao(la):Mislim da bi bila veli šteta da se to ruši, a nema ni realne potrebe.
Uzegli Zejtin":1l0chhlc je napisao(la):Ја бих волео да елиминишу кућице и са парне стране, никако се не уклапају у целину и ружно изгледају.
zelja87":1l0chhlc je napisao(la):зашто се до сада није рушила? да ли постоји некаква забрана?
мислим да би било лепо да остане бар та једна страна старе бежаније. не знам какве су куће, ког бонитета и естетике, али можда би било добро да се пренамене. нпр у продавнице са пешачким потезом.
јест да је велико загађење у војвођанској...али лепо би било да се очува барем део духа аустроугарског урбанизма у том делу града.
markobg":1l0chhlc je napisao(la):Ružne ili ne ni jedna normalna gradska vlast neće da baca pare na eksproprijaciju tog dela jer za time realno nema apsolutno nikakve potrebe, ima mnogo prečih mesta u gradu koja vape za investicijama.
Dovoljno je zabraniti držanje životinja kako se ne bi širio smrad na sve strane a što se ostalog tiče ne vidim zašto ne bi ostalo kako jeste.
Ацика, прочитај пар страница у назад па ћеш сазнати !Acika":1jd89e5u je napisao(la):Pitanje za lukasa i belku. Sta ima novoga sa raskrsnicom tosin bunar- nikole dobrovics sta bi sa onom kucom na cosku i nivelisanom raskrsnicom?
clandestino":ntn730f0 je napisao(la):@Bezaninac
Sve sto si rekao stoji i svaka ti je ka u Njegosa. Ako si na toj parnoj strani od Rome do solitera, zelim ti da radovi pocnu sto pre i da se brzo zavrse pa da cela Vojvodjanska bude jedan lepi bulevar. Vi ste onda resili sve probleme, a nama na sredini ostaje smrad. Dokle, ne zna se.
Sto se tice gradnje, ja sam siguran da ce sve stajati dok se ne donese detaljni urb. plan. A onda ce nam na vrata kucati investitori raznih fela. Ako srusis tri bezanijske kuce koje su usorene jedna pored druge, iseljavas mozda 4-5-6 porodica, a dobijas prostor za dugacku zgradu od 4 sprata sa pedesetak stanova. + baste i parkovi sve do vrha brda, za kuce od skole do Vinogradske.