Šta je novo?

Vojska i Namenska industrija Srbije

Da li ste za povratak vojnog roka?

• Da

Glasovi: 118 30,3%
  • Ne

Glasovi: 243 62,3%
  • Ne znam

Glasovi: 29 7,4%

• Ukupno glasača
    390
Blokiraju i prave svinjac od državne imovine
1000057110-jpg.252296

0801foto-FoNet-Marko-Dragoslavic-1000x560.jpg.webp

, maltretiraju građane svakodnevnim blokadama
1744735922-1744715297-cacilend-2..format-webp.width-500.webp

autobusi-2.jpg

sns2.jpg

Naravno, ni ovde nema nikakvih kršenja zakona i pitanja za pravnike i pravosuđe...

Dakle, žandarmerija otišla nakon nekog vremena kad više nije postojala opasnost po predsednika.
Pustila "blokadere" da iskaču ispred tenkova koliko god žele (tačno se vidi na ovom snimku ta želja da legnu ispred tenka)

Znači, nisu ograđivali oni ljude da ne bi ometali paradu, nego da ne bi ometali mentalno stanje predsednika :)

Sačuvaj me Bože ovih što bi blokirali saobraćajnice i Univerzitet, pravili zborove, plenume, a sad ODJEDNOM im puna usta Ustava.
Kao i Kosova...

Aplaudiraće Veselinoviću kako tužaka sopstvenu državu u Briselu, ali vikaće na sav glas "izdaja Kosova".
Ali kad treba uvesti vojni rok da bi obučili stanovništvo za neki budući rat, pa možda i na Kosovu, e to već ne može... fuj bljak...

Pa, državni organi ne smeju da dele građane.. Stvarno????
Jeste li ih vi delili kad satima niste puštali ljude da prođu blokiranim saobraćajnicama ?
Da se neko pozvao na Ustav i zakone kad ste blokirali Autokomandu, proglasili bi ste ga ćacijem

Jeste li aplaudirali "lepoj našoj deci" i delu dekana i profesora što s***aše celi Univerzitet, i ukraše mladoj generaciji godinu života? Jel to bilo po Ustavu?
Je li po Ustavu političko organizovanje na Univerzitetima? A studetska lista - bjutiful, kažete!

Ono što beskrajno iritira je to što vam je do Ustava i Zakona i Kosova kao do lanjskog snega.
Setite ih se samo kad treba pljuvati po Vučiću.

Lebte***o, nema kraja ni cinizmu ni licemerju!
Ti mora da si neki balavander teski, juce se ispilio, jer da je suprotno razumeo bi zasto Srbin nece u vojnike.

Ti sto vode u ratove ne salju svoju decu, njihova nosaju gajbice i posteno sticu kapital.

Da se sa politike vratim na temu, posto sam iz prvog reda u Dzona Kenedija pratio prolazak vozila, nisam brojao ali mi je osecaj da je Nora b 52 bas dosta proslo. Mi ih valjda imamo svega valjda 26, ali imam osecaj kao da ih je bilo duplo vise. Koja je brojka na kraju ?

Da se sa politike vratim na temu, posto sam iz prvog reda u Dzona Kenedija pratio prolazak vozila, nisam brojao ali mi je osecaj da je Nora b 52 bas dosta proslo. Mi ih valjda imamo svega valjda 26, ali imam osecaj kao da ih je bilo duplo vise. Koja je brojka na kraju ?
Trebalo bi da imamo dva diviziona, što je 36. Moguće je da nisu potpuna dva diviziona.

Pogledao sam snimak - parada kao parada, ništa specijalno.

Išli na masovnost odnosno što više vozila da se stekne utisak da se nečega mnogo ima i to je to.

Takođe vidim da su dominantno u prvom redu bili vladari i predstavnici arapskih zalivskih država kao što su UAE i Bahrein, verovatno došli da vide šta da kupe.

Ostaće više politička pozadina i problemi sa građanima u pamćenju nego sama parada

Valjda će orgijanje botova sada da se smanji na ovoj temi.

Poslednja izmena:
Kako je parada prošla i njeni dometi samo otvorite medije u BiH i Hrvatskoj i sve postaje apsoluno jasno.
A tek očekujemo detaljnije izveštaje.

Kako je parada prošla i njeni dometi samo otvorite medije u BiH i Hrvatskoj i sve postaje apsoluno jasno.
A tek očekujemo detaljnije izveštaje.

Plenković je ortak sa Vučićem, srpska BIA i hrvatska SOA imaju izvanrednu saradnju, a pogotovo u BiH preko Dragana Čovića i HDZ BiH.

Uz to, Vučić je skoro odobrio izvoz baruta u Igman Konjic na šta mu se zahvalio Nermin Nikšić, premijer Federacije BiH.

Hvalospevi i "strah" u hrvatskim i bosanskim novinama su najmanje što mogu da mu izađu u susret.

To što se sirotinja, penzioneri, cigani i razni polusvet loži na Vučićeve priče u njegovim medijima je nešto drugo

Trebalo bi da imamo dva diviziona, što je 36. Moguće je da nisu potpuna dva diviziona.
Ja sam prebrojao 24, 18 Kamaz i 6 FAP.

Jedna od pametnijih stvari koje sam čuo iz studija RTSa, je da je trenutno preko 100 Lazara i Milosa u VS i u proizvodnji još stotinak, te ce ovo biti i za Nore verujem jer su potrebe verujem 50+.

Ohrabruje cinjenica koju sam saznao da su Nore (onaj deo sem kamionske sasije) vec bile napravljene i cekale samo FAP sasije. Mozda su nastancovali još.

Plenković je ortak sa Vučićem, srpska BIA i hrvatska SOA imaju izvanrednu saradnju, a pogotovo u BiH preko Dragana Čovića i HDZ BiH.

Uz to, Vučić je skoro odobrio izvoz baruta u Igman Konjic na šta mu se zahvalio Nermin Nikšić, premijer Federacije BiH.

Hvalospevi i "strah" u hrvatskim i bosanskim novinama su najmanje što mogu da mu izađu u susret.

To što se sirotinja, penzioneri, cigani i razni polusvet loži na Vučićeve priče u njegovim medijima je nešto drugo
Ja zaboravih da ste vi viša klasa izvini molim te.

Ево ме! Ево и слика са »параде« да видите ново наоружање.

1758370964845.png

1758370982797.png

1758371028935.png

1758371075435.png

1758371085278.png

1758371097903.png

1758371109484.png

1758371126655.png

1758371142028.png

1758371163667.png

1758371176928.png

1758371193126.png

1758371206470.png

1758371220437.png

1758371236104.png

1758371249654.png

1758371278882.png

1758371294422.png

1758371311829.png

1758371328287.png

1. 🇮🇱 Дрон Хермес 900.
  2. 🇮🇱 »ПУЛС« наоружан балистичким ракетама Предатор Соко (енглески Hawk) (300 километара) и EXTRA (150 километара).
  3. 🇷🇸 М-84АС3 са израелским системом активне заштите, и одвојеним боксом за муницију.
  4. 🇷🇸 Шумадија наоружана балистичким ракетама »Јерина« и крстарећом ракетом »Вила.«
  5. 🇷🇸 Хаубица »Нора« на домаћој ФАП шасији.
  6. 🇷🇸 Лансер дронова камиказа »Гавран.«
  7. 🇦🇪 Млазни дрон »Сенка 25« домет 295 километара.
  8. 🇦🇪 Дрон »Сенка 50« домет 300 километара.
  9. 🇷🇸 Лазар 3М са новим топом од БТР-а.
  10. 🇷🇸 Нови домаћи VTOL извиђачки дрон.
  11. 🇺🇸 Модернизовани Хамери у извиђачкој варијанти.
  12. 🇷🇺 Модернизовани БТР-80А.
  13. 🇺🇸 Модернизовани Hummer наоружан Kornet-има.
  14. 🇷🇸 Модернизовани БОВ наоружан дроновима »Осица.«
  15. 🇷🇸 Пикап са извиђачким дроном »Врабац« и ФПВ дроновима »Осица.«
  16. 🇷🇸 Дрон ИКА-20 »носач« ФПВ дронова.
  17. 🇷🇸 Велик број ФПВ дронова камиказа.
  18. 🇷🇸 Нова возила »Александар« наоружана дроновима Гавран.
  19. 🇷🇸 Пикап наоружан новим дроном камиказом »Стршљен« домет 50 километара.
  20. 🇷🇸 Нова возила »Александар.«
Овде фали пар нових ствари на пример Красуха (руско мобилно наоружање), или познатији као Беладона на енглеском (корисник са Српског Редита није могао да нађе слику.) Ето, то је то. Уживајте!

Poslednja izmena:
Sačuvaj me Bože ovih što bi blokirali saobraćajnice i Univerzitet, pravili zborove, plenume, a sad ODJEDNOM im puna usta Ustava.
Kao i Kosova...

Aplaudiraće Veselinoviću kako tužaka sopstvenu državu u Briselu, ali vikaće na sav glas "izdaja Kosova".
Ali kad treba uvesti vojni rok da bi obučili stanovništvo za neki budući rat, pa možda i na Kosovu, e to već ne može... fuj bljak...

Pa, državni organi ne smeju da dele građane.. Stvarno????
Jeste li ih vi delili kad satima niste puštali ljude da prođu blokiranim saobraćajnicama ?
Da se neko pozvao na Ustav i zakone kad ste blokirali Autokomandu, proglasili bi ste ga ćacijem

Jeste li aplaudirali "lepoj našoj deci" i delu dekana i profesora što s***aše celi Univerzitet, i ukraše mladoj generaciji godinu života? Jel to bilo po Ustavu?
Je li po Ustavu političko organizovanje na Univerzitetima? A studetska lista - bjutiful, kažete!

Ono što beskrajno iritira je to što vam je do Ustava i Zakona i Kosova kao do lanjskog snega.
Setite ih se samo kad treba pljuvati po Vučiću.

Lebte***o, nema kraja ni cinizmu ni licemerju!
Zašto mrziš srpski narod i sve što je srpsko i ko te plaća za to?

ahahaha "pa zasto one koji drugacije misle nisu pusteni na paradu??? strasno!"
😄😆😃😄😁
blokader nosi beli slem na dogadjaj.....

q.jpg

ahahaha "pa zasto one koji drugacije misle nisu pusteni na paradu??? strasno!"
😄😆😃😄😁
blokader nosi beli slem na dogadjaj.....

Pogledajte prilog 252347
Šta će šlemom da gađa predsednika? Ili Rafal u preletu? Ma terorista 1/1 nema šta. Uništava državu.

Inače vrlo je zanimljivo kako do 13:23 policija drži kordon, a u 13:24 napušta položaj. Da li se završila parada? Ne, vozila su na toj lokaciji prolazila. Pa šta bi, bezbednosna procena procenila da okupljeni više ne predstavljaju opasnost?

A predsednik je toliko bio srećan paradom da je zaboravio da se obrati. ***igica, više sreće sledeći put

Šta će šlemom da gađa predsednika? Ili Rafal u preletu? Ma terorista 1/1 nema šta. Uništava državu.

Inače vrlo je zanimljivo kako do 13:23 policija drži kordon, a u 13:24 napušta položaj. Da li se završila parada? Ne, vozila su na toj lokaciji prolazila. Pa šta bi, bezbednosna procena procenila da okupljeni više ne predstavljaju opasnost?

A predsednik je toliko bio srećan paradom da je zaboravio da se obrati. ***igica, više sreće sledeći put
druze, tu spiku sacuvaj za vrtic... :D

Preporucujem ti da zagrejes stolicu dobro, da završiš fakultet i steknes neko znanje koje bi primenio u praksi. To ti niko ne može uzeti...batali politiku. Ima ovde tipova koji su za to, odmah se prepoznaju po rečniku ali ti nisi taj i bićeš razočaran ( jer on nista nece ostaviti za tebe ako se neceg docepa...sreća da u skorije vreme nece) ako nastaviš da se zamlacujes glupostima.

Vrh