ahahaha "pa zasto one koji drugacije misle nisu pusteni na paradu??? strasno!"
blokader nosi beli slem na dogadjaj.....
Ок. Хајде ми сад објасни зашто нису пустили све остале људе који нису имали шлем и који су желели да присуствују паради?
ahahaha "pa zasto one koji drugacije misle nisu pusteni na paradu??? strasno!"
blokader nosi beli slem na dogadjaj.....
otkad queer antifa voli vojsku???Ок. Хајде ми сад објасни зашто нису пустили све остале људе који нису имали шлем и који су желели да присуствују паради?
otkad queer antifa voli vojsku???![]()
Bili su u društvu lika sa šlemom, s' kim si - takav si
Why not both. Ne treba da se brinete za moju profesionalnu karijeru. Ja lično nemam političkih aspiracija, ali imam interes da promenim sistem jer mi od toga zavisi ostanak u ovoj državi (a stvarno bih želeo da ostanem). Sa ovima na vlasti ja nemam šta da radim u ovoj državi, a moj talenat i znanje ću nažalost morati da iskoristim negde drugde. E sad, kad bih to bio samo ja to bi bilo sjajno, ali kad bih rekao da je ovo većinsko mišljenje kod svih studenata onda je jasno ka kakvoj provaliji idemo ako se silovanje ustava i zakona od strane pojedinaca na vlasti ne zaustavi. Već je otišlo stotine hiljada koji su mogli da od Srbije naprave zemlju dostojnu čoveka, a još stotine hiljada planira da ode.Preporucujem ti da zagrejes stolicu dobro, da završiš fakultet i steknes neko znanje koje bi primenio u praksi. To ti niko ne može uzeti...batali politiku. Ima ovde tipova koji su za to, odmah se prepoznaju po rečniku ali ti nisi taj i bićeš razočaran ( jer on nista nece ostaviti za tebe ako se neceg docepa...sreća da u skorije vreme nece) ako nastaviš da se zamlacujes glupostima.
Ниси ми одговорио на питање. Поздравило те Ана Бърнабич.
На параду се улазило индивидуално.
Ne i pod nadstrešnicom.samo se umire individualno...
Ja pokušavam nešto da ti objasnim ali ne pomaze. Već sam mislim to rekao da je naučno dokazano da je za promenu sistema potrebno minimum 27 godina i ako to želiš onda pakuj kofere što pre.Why not both. Ne treba da se brinete za moju profesionalnu karijeru. Ja lično nemam političkih aspiracija, ali imam interes da promenim sistem jer mi od toga zavisi ostanak u ovoj državi (a stvarno bih želeo da ostanem). Sa ovima na vlasti ja nemam šta da radim u ovoj državi, a moj talenat i znanje ću nažalost morati da iskoristim negde drugde. E sad, kad bih to bio samo ja to bi bilo sjajno, ali kad bih rekao da je ovo većinsko mišljenje kod svih studenata onda je jasno ka kakvoj provaliji idemo ako se silovanje ustava i zakona od strane pojedinaca na vlasti ne zaustavi. Već je otišlo stotine hiljada koji su mogli da od Srbije naprave zemlju dostojnu čoveka, a još stotine hiljada planira da ode.
Pokazatelj koliko je stanje ovde katastrofalno jeste taj da u državnoj firmi, kojoj je delatnost ono za šta sam se specijalizovao, bih imao platu od oko 70k, a da su u istoj toj firmi u pretodna 2 meseca zaposlena oko 20ak lica koja nemaju dana radnog staža, a kamoli u struci kojom se ja bavim. Isplativije mi je da radim na trafici.
I tako je svuda, i u vojsci, i u EPSu i u Putevima Srbije...
mislis nema grupe?ahahahahah samo se umire individualno... nego ti meni ne odgovori, sta ce slem ovom finom deckicu...?
![]()
Ne i pod nadstrešnicom.
to je neki argument za nesto?Ne i pod nadstrešnicom.
nemas ti sta da pitas, ja sam okacio fotografiju, ti si se nasao uvredjenim....Ја сам први питао, тако да док ја не добијем одговор, нећеш ни ти. Основна култура је да се прво одговори, па онда постави питање.
To moraš videti sa Dačićem a on jeste stradao sam.to je neki argument za nesto?
a zuto ubistvo ranka panica? kako niko to da pomene?
nije lepo ogovarati bivse saborce...
Čuj saborce, nisam bio član stranke iako sam glasao za DS uglavnom.nije lepo ogovarati bivse saborce...