Šta je novo?

Vojska i Namenska industrija Srbije

Da li ste za povratak vojnog roka?

• Da

Glasovi: 118 30,3%
  • Ne

Glasovi: 243 62,3%
  • Ne znam

Glasovi: 29 7,4%

• Ukupno glasača
    390
ahahaha "pa zasto one koji drugacije misle nisu pusteni na paradu??? strasno!"
😄😆😃😄😁
blokader nosi beli slem na dogadjaj.....

Ок. Хајде ми сад објасни зашто нису пустили све остале људе који нису имали шлем и који су желели да присуствују паради?

Preporucujem ti da zagrejes stolicu dobro, da završiš fakultet i steknes neko znanje koje bi primenio u praksi. To ti niko ne može uzeti...batali politiku. Ima ovde tipova koji su za to, odmah se prepoznaju po rečniku ali ti nisi taj i bićeš razočaran ( jer on nista nece ostaviti za tebe ako se neceg docepa...sreća da u skorije vreme nece) ako nastaviš da se zamlacujes glupostima.
Why not both. Ne treba da se brinete za moju profesionalnu karijeru. Ja lično nemam političkih aspiracija, ali imam interes da promenim sistem jer mi od toga zavisi ostanak u ovoj državi (a stvarno bih želeo da ostanem). Sa ovima na vlasti ja nemam šta da radim u ovoj državi, a moj talenat i znanje ću nažalost morati da iskoristim negde drugde. E sad, kad bih to bio samo ja to bi bilo sjajno, ali kad bih rekao da je ovo većinsko mišljenje kod svih studenata onda je jasno ka kakvoj provaliji idemo ako se silovanje ustava i zakona od strane pojedinaca na vlasti ne zaustavi. Već je otišlo stotine hiljada koji su mogli da od Srbije naprave zemlju dostojnu čoveka, a još stotine hiljada planira da ode.

Pokazatelj koliko je stanje ovde katastrofalno jeste taj da u državnoj firmi, kojoj je delatnost ono za šta sam se specijalizovao, bih imao platu od oko 70k, a da su u istoj toj firmi u pretodna 2 meseca zaposlena oko 20ak lica koja nemaju dana radnog staža, a kamoli u struci kojom se ja bavim. Inženjera u ovu firmu nisu zaposlili 20 godina, a prosek godina kod inženjera tamo je 55. Na kraju bi mi ispalo da ako se tamo zaposlim i stvarno doprinesem razvoju države imao bih čoveka iznad sebe koji nema pojma o toj struci, a sve to za platu manje od one na trafici.

I tako je svuda, i u vojsci, i u EPSu i u Putevima Srbije...

Ниси ми одговорио на питање. Поздравило те Ана Бърнабич.

На параду се улазило индивидуално.

mislis nema grupe? :D ahahahahah samo se umire individualno... nego ti meni ne odgovori, sta ce slem ovom finom deckicu...? :D

bice da je clan organizacije UN i belih slemova? :D :D :D

Why not both. Ne treba da se brinete za moju profesionalnu karijeru. Ja lično nemam političkih aspiracija, ali imam interes da promenim sistem jer mi od toga zavisi ostanak u ovoj državi (a stvarno bih želeo da ostanem). Sa ovima na vlasti ja nemam šta da radim u ovoj državi, a moj talenat i znanje ću nažalost morati da iskoristim negde drugde. E sad, kad bih to bio samo ja to bi bilo sjajno, ali kad bih rekao da je ovo većinsko mišljenje kod svih studenata onda je jasno ka kakvoj provaliji idemo ako se silovanje ustava i zakona od strane pojedinaca na vlasti ne zaustavi. Već je otišlo stotine hiljada koji su mogli da od Srbije naprave zemlju dostojnu čoveka, a još stotine hiljada planira da ode.

Pokazatelj koliko je stanje ovde katastrofalno jeste taj da u državnoj firmi, kojoj je delatnost ono za šta sam se specijalizovao, bih imao platu od oko 70k, a da su u istoj toj firmi u pretodna 2 meseca zaposlena oko 20ak lica koja nemaju dana radnog staža, a kamoli u struci kojom se ja bavim. Isplativije mi je da radim na trafici.

I tako je svuda, i u vojsci, i u EPSu i u Putevima Srbije...
Ja pokušavam nešto da ti objasnim ali ne pomaze. Već sam mislim to rekao da je naučno dokazano da je za promenu sistema potrebno minimum 27 godina i ako to želiš onda pakuj kofere što pre.

mislis nema grupe? :D ahahahahah samo se umire individualno... nego ti meni ne odgovori, sta ce slem ovom finom deckicu...? :D

Ја сам први питао, тако да док ја не добијем одговор, нећеш ни ти. Основна култура је да се прво одговори, па онда постави питање.

Ne znam jel se odnosi na moj post jer ne pratim tu muziku i ne znam ništa o duhu Ere Ojdanica.

Nema šta u duhu Ere Ojdanića od pre par dana.

FawcbcUX0AAoDTk.jpg

Ne znam sta bih vam rekao, borite se ali mislim da vam fali dosta stvari da bi vaša borba uspela.

Ја сам први питао, тако да док ја не добијем одговор, нећеш ни ти. Основна култура је да се прво одговори, па онда постави питање.
nemas ti sta da pitas, ja sam okacio fotografiju, ti si se nasao uvredjenim....

to su zuti ubili coveka, nije bila nesreca.... demokrate, demokratski.

dacica?? onog sto je tadic rehabilitovao i bratimio se?? :D

Nego šta kažu vojni analitičari sa foruma o posećenosti?

Nešto se nije pretrgao narod da gleda tu narodnu vojsku? Ili većina naroda ne veruje više u tu vojsku zbog Vučića ili ih vojska nikad nije ni zanimala?

Kaže predsednik 47.000 bilo, na slikama je jedno 10x manje, ali i da priznamo tu cifru, 47.000 ljudi na 1.5miliona Beograđana, a znamo dobro da je bilo i ljudi sa strane koji su dolazili.

Ma najviše je bilo studenata otprilike tri ipo. Ili su i ostalih 50ak bili studenti crnogorci.
Nego jel neko propratio let Rafala I Migova i kako su vam izgledali avioni?

Zasto nisu bili predstavnici Rusije, a bili su predstavnici SAD?

Vrh