Иду на Космет или да газе по централној Србији?
Naši najbolji ljudi rade na tome uz vrhunski SF stajlingDa li se naša namenska industrija počela baviti razvijanjem laserske tehnologije kao moguće odbrambeno/ofanzivno oružje ? Ili je to sve još u domenu naučne fantastike?
Биће све више, јер ето кад су се враћали са параде, господа се понапијала, прегазила породицу и није показала ни минимум кајања. Ебале вас параде. Идите у војску ако вам се гледају тенкови.Eto ti ga sad!
Koliko će biti ovakvih komentara kada počnu da izlaze snimci po internetu?
Idu na pripreme za vojnu paradu.
Ja se slažem sa ovim stavom i ovom izjavom, samo ne mislim to za vrleniju nego za neke druge ljude.Биће све више, јер ето кад су се враћали са параде, господа се понапијала, прегазила породицу и није показала ни минимум кајања. Ебале вас параде. Идите у војску ако вам се гледају тенкови.
Ne znam da li je isti snimak. Na ovom je i Lazara manji broj. Drugar se takođe razume u ovo o čemu pričamo. Opisao je 7 vbr i 10 Lazara i to 6 sa kupolom i topom 30mm i 4 sa mitraljezom 12,7mm. Hoću da kažem da je moguće da u toku dana više kolona prodje auto putem.Lazar 3M - Snimak o kom Rafal govori je već isplivao, nažalost bez Tamnava.