1. Sada se živi mnogo bolje nego do 2010. Relativizovati unistavanje i prodaju cele privrede je ravno izdaji zemlje.
Слажем се да се живи боље. Разлика није значајна али постоји, посебно у машинској и ИТ индустрији (која тада није ни постојала и развила се ван државне иницијативе).
Далеко је већа разлика између стандарда који је ДОС преузео и који је ДОС оставио. А то не говори о квалитету ДОС-а који је мизеран него о беди и распаду који су твоји другари оставили иза себе.
2. NIS nije poklonjen kao deo trampe za podršku u vezi Kosova jer je ta podrška postojala i pre toga. Prodat je jer smo na vlasti imali dva debila Kostunicu i Tadica a Tadicu je još i plus bio jer mu je Putin došao pred izbore kao podrška, koje je ubrzo i dobio.
Дебили Тадић и Коштуница у пуном капацитету ПОДРЖАНИ од стране Војислава Шешеља, Александра Вучића, Томислава Николића и Ивице Дачића.
ЈЕДИНИ противник тој издајничкој продаји је био Чедомир Јовановић, што је парадокс сам по себи. И говори о бесмислу наше политичке сцене и жељу Тадића да се додвори људима попут тебе.
3. Jasno ti je bilo da je mislio na vojni i politički vrh, ne moraš bas bzv pisati.
Реаговао сам на оно што је написао а не на оно што је мислио.
Војни и политички врх је изгубио два рата и упропастио државу. Имамо срећу што нас нису окупирали па их сами ухапсили.
Кажем, после 10 година грчевите борбе да се генерали не предају Хагу, много претњи, опструкција, смрти недужних војника, бусања у јуначке груди. Ми смо предали све што нам је тражено. На крају баладе нит смо испали доследни против запада нит смо пришли западу. Понижени смо а нисмо добили ништа. То је једини континуитет српске политичке сцене и српске државе у последњих 35 година. Понижење за понижењем и бесмислена одлука за бесмисленом одлуком.
4. Koštunica je bio debil koji nam je uvaljen kao nacionalista isto kao što sad guraju cetinjanina Lompara. I tada su znali da Srbi neće žute.
А ко јесте националиста истински по твом мишљењу?
Ко треба да влада и на који начин?
Dakle, podržavate jednu od većih izdaja u istoriji ove zemlje koje sam gore naveo a mene optuzujete da podržavam narko dilere? Pritom ja se ne vodim bilo kakvim izgovorima, ja poznajem ljude koji u našoj zemlji vode ovu pricu( neke licno neke preko nekoga, naravno ne i one van zemlje) I tvrdim da njih ova zemlja ne zanima. Radi se o gramzivim opsenarima koji bi konačno zaboli glogov kolac u ovu zemlju.
Međutim nema potrebe da vam bilo šta više objašnjavam, opsenari su nam i 1945. došli na vlast i mnogi kao vi su verovali na isti način da dolaze spasitelji a da su " tzv reakcionari" izdajnici. Isti scenario, umisljena samoproglasena elita. Vas problem je samo što su sadašnji opsenari plasljivi a ondašnji su bili spremni na sve. To je Istovremeno šansa ovog naroda da se izrodi drzavotvoran desni centar koji će pocistiti sve vas zajedno.
Ја тебе не оптужујем него ти саопштавам чињеницу да подржаваш нарко дилере и убице. То је недвосмислено тачно.
Ти познајеш људе који су грамзиви опсенари и то говори много о теби ако ћемо искрено. Људи које ја познајем нису грамзиви опсенари него су часни и поштени домаћини који се боре против нарко дилера и убица на власти. А бориће се против неких будућих. Јер неће такви да нестану само ће да промене боје.
Људи које ја познајем нису самопроглашена елита него су истински образовани и благи људи који желе најбоље својој држави.
Istorija nas je naucila dve stvari:
1. Srbi mogu da dobiju daleko daleko jaceg protivnika kad su ujedinjeni, i da izgube od slabijeg kad su razjedinjeni (primer 90ih). Iz tog ugla mogu sipci da nabave sta god hoce, ako su Srbi ujedinjeni (ali stvarno) nema im spasa.
2. Sve ratove smo dobili kada smo imali jake saveznike na svojoj strani, ne nuzno da vode nase ratove, vec saveznike u smislu svake vrste pomoci, pa i propagandne. Ne vredi ulaziti u bilo kakav sukob dok nisi siguran da ces imati mocnog saveznika iza sebe koji ce te ispratiti do kraja.
Срби из деведесетих и Срби сада имају много различитости. Срби су тада веровали у нешто, сада не верују ни у шта. Тада су били пуни наде сада су пуни горчине. Овај покрет који је покренут од стране студената је имао јако велики елан али темељном пропагандом је уништен (не мислим потпуно уништен али добро начет) од стране окупатора. Огромна већина људи је уједињена у жељи да скину ово са власти али се услед темељне пропаганде многи поштени људи плаше да ће бити још горе.
Што се тиче друге ставке, ту нема шта да се дода, слажем се у потпуности.