I to 2022. godine. Mada ne bi mu bilo prvi put da ponovi.Paradiraćemo, ali mora da preživimo zimu zbog hrane, struje, nuklearnog rata, nedostatka atomskih skloništa, tog nezgodnog Putina itd., reče jedan čovek na raznim medijima.
I to 2022. godine. Mada ne bi mu bilo prvi put da ponovi.Paradiraćemo, ali mora da preživimo zimu zbog hrane, struje, nuklearnog rata, nedostatka atomskih skloništa, tog nezgodnog Putina itd., reče jedan čovek na raznim medijima.
ne razumem logiku... za koga se ovo radi?Zanimljivo, novo donaće borbeno vozilo "Milan" bazirano je na platformi američkog Humvee vozila...
ne razumem logiku... za koga se ovo radi?
i kome ovo treba?
Imamo Miloša, superiorniju platformu x puta od ovoga.
Imamo i te drljave Hamvije što smo dobili od Amera, koji će nam, ne znam...
I šta sad prave? I za koga prave?
Btw, nisam gledao klip, ovaj Šilja me mnogo nervira, ima daleko ozbiljnijih kanala od njega.
По снимку бих рекао 120ммZna li neko koliko je ovo milimetara
Шиља је класичан кликбејт.ne razumem logiku... za koga se ovo radi?
i kome ovo treba?
Imamo Miloša, superiorniju platformu x puta od ovoga.
Imamo i te drljave Hamvije što smo dobili od Amera, koji će nam, ne znam...
I šta sad prave? I za koga prave?
Btw, nisam gledao klip, ovaj Šilja me mnogo nervira, ima daleko ozbiljnijih kanala od njega.
То је шара за војну полицију и Кобре.Jel ovo neka nova šara u VS?
Vojska Srbije darovala paketiÄe za decu u zdravstvenim i ustanovama socijalne zaÅ¡tite
U susret Novoj godini, pripadnici Vojske Srbije su, sada veÄ po tradiciji, organizovali akcije darivanja paketiÄa deci koja Äe predstojeÄe praznike provesti u zdravstvenim i ustanovama socijalne zaÅ¡tite.www.blic.rs
Па можда има две године. Они имају и оне смб комбинезоне који су мени лепши а ово је нека копија оне старе М93 за војну полицију чини ми се.Kad je to usvojeno? Od skora nešto?
Само је за Кобре. ВП има нове СМБ унуформе.То је шара за војну полицију и Кобре.
И за КИГ војне полиције...Само је за Кобре. ВП има нове СМБ унуформе.
Искрено, ова шара за Кобре је жесток промашај.
Генерално би требало сваком професионалном војнику, разводнику, десетару и млађем воднику дати лепу службену и свечану униформу поред маскирне. То ми је толико жалосно када видим да чак и на свечаности буду у маскирном. Официри имају златну боју, подофицири сребрну а војници црвену боју ширита и ознака на капи/шапки. Много би то значило када би се увело а није неки трошак!Аха , а у 72. остају црне за ПТ?
Искрено жесток промашај. Као и црне униформе уопште икада. Боље да су направили дигитализован Краст за Кобре.
U saopštenju Elbita se navodi da je dobio ugovor od 335 miliona dolara da obezbedi artiljerijske rakete i lansere PULS, kao i dronove Hermes 900, sa isporukom u naredne tri i po godine.