Napisao sam „Kada nije neki”, da sam pozvao taj dan jednog od poznanika-prijatelja koji je radio posle 16h i nije na odmoru, vrlo verovatno bih morao da ostavim telefon ili bi se pojavio neko da nam objasni gde smem da stojim i sta smem da slikam, ako bi mi dopustili telefon. Vec sam imao slicnih iskustava (ranije niko nije pravio problem, ako dodje neko po vas na prijavnicu), a posto izvode neke radove bilo bi verovatno da nema sanse da ulazim. Ovako super, pogledao sam sa civilnog dela, snimao sam sta sam hteo i molim lepo. Letela su dva para u tom trenutku (tj. odeljenje), ja sam uzivao u njihovoj umesnosti pilotiranja i super. Da, posto sam video na pojedinim forumima kako nekim bilmezima smeta nepokosena trava pored piste, moram da im kazem da vojska vise od 30 godina koliko ja znam na Ladjevcima daje u zakup tu travu poljoprivrednicima, tako da je sada sve to lepo pokoseno i vidi se gomila rolo-bala, koliko je to seno zdravo ne znam. Tu ne postoji treca travnata pista kao na Batajnici tako da to nikome ne smeta.